Мистичен ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно

  • 09 май 2021 06:01

  • 2948
  • 0
Мистичен ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно
© Pixabay

Луната е знак Овен до 02:48ч на 10 май

Появява се желание да се решават всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва търпение. Емоционалното напрежение може да се увеличи, възниква импулсивност. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Днес компромиси трудно се постигат.

Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Често се появяват главоболия. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, силно осветление. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

Меркурий в Близнаци: Поемаме огромна глътка свеж въздух

28 лунен ден от 05:22ч на 9 май до 05:43ч на 10 май

Един от най-прекрасните и спокойни дни на лунния месец. Негов символ е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно.

Хармоничен и светъл ден, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите. И в душата на човек и в природата цари хармония.

Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат интересни неща с вас. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Ако ви споходят неприятни събития,  това ще е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец.

Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да не се казват лоши думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде - както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот. Хубаво е да бъдете щедри в постъпките си, да направите подарък на жена, дете.

Какво ни очаква през първата половина на май

Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден иначе ставате съпричастни към разрушението. Добре  е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.

Седмичен хороскоп от 3 до 9 май

Болестите започнали в този ден не са опасни. Молитвата и покаянието сега действат благотворно.

Секс –На прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия секс. А той трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а да се основава на чувства.

Не е подходящо за подстригване. Може да снижи вашата активност.

20 слънчев ден –  Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен път. Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не трябва да се унищожава живата природа.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2948 0

Свързани новини

Водещи новини