Препоръчва се в този ден да поискате милост и защита от вашия Ангел-Хранител

  • 06 май 2021 07:10

  • 3262
  • 0
Препоръчва се в този ден да поискате милост и защита от вашия Ангел-Хранител
© Pixabay

Луната е знак Риби до 14:54ч на 7 май

Риби е знак на духовното служене и е нужно да се оказва морална подкрепа на нуждаещите се. Хората стават мнителни, разсеяни и невнимателни към земните дела. Оптимално време за проява на творческа интуиция и скрити способности. Може да ви изплуват неочаквани решения на стари проблеми. Ако днес не ви върви, то обърнете се към своя вътрешен мир, почувствайте кое влияе зле на психиката ви и се опитайте да очистите своя живот от негативното въздействие. Добър способ за привличане на късмета в дадения случай може да се окаже посещение на църква и други свети места, медитация и молитва. Ако осъществите запознанство при Луна в Риби, то може да се окаже много полезно за шлифовка на вашите душевни качества. Един друг ще сте си необходими за духовното си развитие. Отношения започнали в този момент ще бъдат дълбоки.

Меркурий в Близнаци: Поемаме огромна глътка свеж въздух

Особено уязвими са стъпалата. Препоръчва се по-малко ходене и меки обувки. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола.

25 лунен ден от 04:17ч на 6 май до 04:40ч на 7 май

Символ на деня са костенурката, раковината. Това е ден на астралното очистване и пробуждане на живота. В този ден става преход на енергиите от астрала към физическия план и астралните образи могат да бъдат видими. В този магически ден човек при човек може да се появят суперсили, мъдростта идва. Препоръчва се в този ден да поискате милост и защита от вашия Ангел-Хранител.

Периодът не може да се нарече активен. Може да нямате желание да правите каквото и да било. Ако не искате да виждате никого, тогава просто прекарвайте времето си сами. Вашата интуиция ще ви подскаже кое ще бъде най-полезно за вашето тяло и душа. Починете си от ежедневната суматоха - оставете тялото да се възстанови напълно. Пълната почивка ще възстанови физическите и моралните сили, необходими за по-нататъшни постижения.

25-ият лунен ден е времето за задълбочен анализ и себепознание. Времето, когато трябва спокойно да съзерцавате хода на живота си и да го анализирате, без да предприемате каквито и да било действия. Не е нужно да бъдете твърде активни в този ден или да се опитвате да промените нещо в себе си или живота си. Не бързайте и не правете необмислени действия. Опитайте се да отделите повече време за размисъл, да се опитате да разберете себе си, мотивите си и защо правите това, а не по друг начин. Анализирайте проблемите си и разберете откъде идват, каква е тяхната причина. На този ден е много важно да бъдете изпълнени с чувство на любов към себе си.

Също така ще бъде добре да прекарате 25-ия лунния ден с любимия човек. Направете си ден за романтика: говорете помежду си, гледайте филм, разходете се. Сексът трябва да бъде спокоен и продължителен. Не е нужно да сменяте често пози или да използвате тези, които изискват много физическа активност от вас.

За хората, страдащи от заболявания на пикочно-половата система, е препоръчително да се въздържат от сексуални удоволствия на този ден. Сега не трябва да се прави пиърсинг, също да не се въздейства върху органите на слуха.

17 слънчев ден – Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на образование, на учене. Желателно е да бъдете много внимателни с думите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3262 0

Свързани новини

Водещи новини