Хороскоп за всички зодии през май

  • 30 април 2021 09:16

  • 19708
  • 1
Хороскоп за всички зодии през май
© gettyimages

Овен - Скъпи Овни, за вас май ще бъде месец, пълен с предизвикателства и препятствия. Време е да се адаптирате към промените. Имайте предвид, че има външни фактори, които не са под ваш контрол, така че се съсредоточете върху това, което можете да контролирате само. Избягвайте конфликти и ако имате нещо, което ви притеснява, говорете с някой, който наистина може да реши проблемите, а не да ги влошава.

Месецът ще изисква от вас съзнателни усилия и енергична активност. Ще са необходими повече действия и амбиции, за да намерите нови възможности за лична и професионална реализация или да направите важни промени.

Събитията ще изискват по-голям разход на енергия при изпълнението на вашите задачи, но когато ги изпълните, ще почувствате удовлетворението и мотивацията, че всичко е възможно, стига да предприемете предпазливи и планирани действия, без импулсивно поведение.

Хороскоп за месец април

Слънцето, Меркурий и Венера ще транзитират в Телец, оказвайки положително влияние върху финансовите дела. Ще бъде в добро здраве, ако успеете да освободите напрежението. Добър вариант са масажните сеанси, поне три пъти през месеца, за да можете да се почувствате добре.

През май миналото се връща при мнозина и е възможно някои модели в областта на семейните отношения да се повторят. Семейните задължения и решаването на много въпроси могат да ви отдалечат от личните желания. Опитайте се да намалите отговорностите си - време е да се посветите малко повече на плановете си. Също така ще трябва да се посветите повече на хармонията и емоционалния баланс. Месец май ще ви представи нови социални контакти, нови приятелства. Идеалното време за флирт, но без игри за тийнейджъри. Игрите на котка и мишка просто уморяват и крадат енергията ви.

Телец – Скъпи Телци, май е вашият щастлив месец, в който ще отпразнувате своя рожден ден и поредния цикъл на Слънцето във вашия знак.

Великолепната тройка Слънце, Меркурий и Венера в Телец ви носят оптимизъм и добро здраве. Здравето понякога все пак е нестабилно и е възможен спад на имунитета, особено в края на месеца. Що се отнася до кариерата ви, препоръчително е да намалите скоростта и да се организирате правилно, защото в противен случай няма да постигнете всичко, което сте си поставили за цел. Събуждат се нови идеи и планове. Планирайте и подгответе всичко, което е важно за вас.

С преминаването на Сатурн във ретроградна фаза след 23 май, много хората ще загубят чувство за стабилност. Препоръчва се този период да се използва за подготовка за бъдещи предстоящи важни събития. Възможно е да решите да купите нов имот, да се преместите на ново място и да разширите семейството си. Каквото и да е, звездите ще ви подкрепят по този път и ще можете да изпълните всичко, което сте искали, за кратко време.

От началото на май ви придружават прекрасните влияния на любовта. Управителят на вашият астрологичен сектор на любовта обитава вашия знак. Вие сте на път да постигнете емоционална връзка, която би ви изпълнила цялостно в много отношения. Получавате покана да пътувате заедно или отивате да посетите партньор, който живее в чужбина. Отиването при роднини в чужбина също дава възможност за нещо ново. Избягвайте излишни кавги с партньора си, ако имате такъв. Когато имате лош ден, останете сами или се разходете сред природата. Можете да изхвърлите отрицателната енергия чрез тренировка или друга физическа активност, тъй като партньорът ви няма да разбере внезапните промени в настроението ви. Използвайте месец май, за да подновите стари приятелства, защото този месец хора от миналото могат да се върнат във вашия живот.

Близнаци – Скъпи Близнаци, май ще бъде месец без големи предизвикателства. Ще започне с малко вълнение, но после ще стане леко и спокойно.

Внимавайте обаче, особено през втората половина на месеца, да не изпаднете в монотонност, тъй като това може да предизвика демотивация за изпълнение на планираните задачи. Ще има напрегнати планетни енергии, това може да повлияе на мислите ви, да ви направи уязвими за конфликти. Някои от негативните тенденции този месец са свързани с нежелани състояния на меланхолия, летаргия, безразличие или прекомерна чувствителност към думите и действията на хората около вас. Не бива обаче за дълго време да изпадате в пасивно състояние. Настройте се на упорита работа. Възможно е да се появят нови отговорности. Редът и дисциплината са важни. Избягвайте преумората!

Не забравяйте, че пренапрежението може да ви накара да се почувствате зле. Този месец ще имате по-високи разходи от планираните, така че е добре да спестите колкото е възможно повече в началото на месеца. Възможни са внезапни повреди на колата или на техниката в дома. Много е важно да контролирате думите си и да се въздържате от критики на близките си. Ако не сте готови да отстъпите и да направите компромиси, ще ви бъде особено трудно.

Ако сте женени или имате дългосрочна връзка, бъдете много внимателни. Безоблачното настроение може да бъде помрачено от конфликти. Може би ще бъдете обвинени в пренебрегване на семейните въпроси, ангажименти, невнимание, прекалена страст към работата. В по-голямата си част през май ще отбележите нови запознанства, които идват чрез приятели, в тяхната компания, но дори едно приятно приятелство може да се превърне в емоционална връзка. Склонни сте към бързи промени и внезапно влизане във връзка.

Днес Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност

Рак – Скъпи Раци, месец май ще бъде време да преосмислите концепциите си.

Време е да си възвърнете отговорностите, особено в личната сфера, за да нямате това отношение на жертва спрямо вашите отговорности. Това също ще бъде възможност да придадете последователност на вашите идеали. Не се отказвайте веднага, защото началото е трудно за всички.

Подозрителността и нерешителността през май могат да се превърнат в значителна пречка за вас да постигнете добри резултати в работата си. И въпреки че ще сте пълни с енергия през целия месец, нестабилното емоционално състояние затруднява концентрацията на работата. Финансовото състояние е причината за нервността ви. Що се отнася до работата, отговорностите се натрупват и за вас става все по-трудно да се организирате правилно и да се ангажирате със задълженията, които вече имате.

Много е важно да си поставите приоритети и да отхвърлите всичко, което създава стрес и безпокойство. Всичко е наред, трябва само малко почивка и нов, по-продуктивен график, според който да изпълнявате всички важни задачи. Ако имате идеи, които искате да представите в службата, сега е подходящата възможност да го направите и не бива да пропускате. Най-доброто време за активност ще бъде от 1 май до 7 май.

Вашата дейност ще бъде подкрепена от Уран и Нептун и тук основното е да имате време да рискувате и да действате, а не да седите и да очаквате, че всичко по някакъв начин ще се получи от само себе си. Дългосрочните планове за бъдещето могат да бъдат изградени от 11 май.

Внимавайте обаче - Новолунието на 11 май е под силното влияние на Черната Луна, която обича да съблазнява, заблуждава. Ще имате повишено либидо, което ще направи очарованието и чувствеността на Рака да изпъкнат, привличайки вниманието, където и да отидете. Венера след 9 май ще се премести в знака Близнаци и ще ви наклони към някакъв вид тайна връзка или дори до прекратяване на връзката.

Заетите Раци е възможно да имат проблем във връзката или брака през май, защото ще бъдете изправени пред монотонност във връзката. Ако имате желание да подобрите отношенията и да работите по тях, тогава трябва да говорите открито за това с партньора си. Докато пазите в тайна и мълчание вашите желания и чувства, вашият партньор става все по-студен и безразличен. Бъдете готови да говорите по всяко време, защото определено е време тайните да излязат наяве и да се опитате да разрешите всичко, което ви тревожи. Като обедините сили, ще можете да издигнете връзката си на по-високо ниво. Въпреки всички проблеми е хубаво да намерите глътка почивка и да се съберете с близките си.

Подходящият момент да организирате събиране със семейството си, да обядвате или да отидете някъде сред природата, където ще се отпуснете и където ще говорите за хубави неща. Свободните Раци имат възможност да се срещнат с човек, който ще ги зарадва със своята интелигентност и хумор и като за начало ще се роди приятелство.

Лъв – Скъпи Лъвове, очаква ви един страхотен месец в много отношения.

Излъчвате положителна енергия и топлина и точно това внася положителни събития в живота ви. Вие сте стабилни и спокойни и вярвате в себе си и в своите решения. Почти до средата на май Лъвовете ще изпитват напрежение в работната зона, както от страна на шефа, така и от екипа. Напрежението ще „осигури“ деспотичния Сатурн, който ще изисква невъзможното и от това кралското его на Лъва ще страда неимоверно.

Съвети за май на работното място: спазвайте златната среда, действайте само след претегляне на плюсовете и минусите. Съществува голям риск или да надцените или да подцените силните си страни. Работата ще ви отнеме цялото свободно време. Имате много отговорности и задачи, но все пак успявате да се организирате добре. Вие сте доволни от вашия успех и сте вдъхновени да продължите да работите, за да постигнете още повече. Най-важното е междувременно да си почивате и да презареждате батериите си, защото през май ще работите по-усилено от обикновено. Този месец вашите финанси са по-стабилни, така че ще можете да се отпуснете. Поглезете се с нещо, което отдавна сте искали, и отпразнувайте успехите си.

Гордите представители на знака тайно ще търсят начини да реализират мечтите си, свързани със стартирането на нови проекти, а Новолунието на 11 май ще им отвори нови възможности в сферата на кариерата и бизнеса. Преди да вземете решение за нещо ново обаче, трябва добре да претеглите всичко, защото възможните шансове всъщност може да се окажат сапунен мехур. Това може да се дължи на влиянието на Черната Луна, която със своите обещания за финансовото благосъстояние може да бъде подвеждаща.

Периодът от 9 до 18 май ще бъде особено благоприятен за изграждане на взаимоотношения. Вие сте пълни с енергия и ентусиазъм и ще имате волята да организирате събития за приятели и семейство и да прекарате възможно най-много качествено време с партньора си. Нямате търпение да зарадвате близките си. Пътуването през май с партньор е възможно, така че използвайте това време за кратка почивка.

Някои Лъвове имат желание да стабилизират връзката си и да я променят в нещо по-сериозно, но нещата не вървят по план. Някои неща не можете да натиснете насила. Най-добре изчакайте подходящия човек, който ще предизвика емоции във вас.

Дева – Скъпи Деви, през месец май продължавате да бъдете в лична трансформация, но промените все още ще бъдат фини, особено по отношение на рационалността.

По-малко контролирайте нещата, понякога еволюциите се случват подсъзнателно и без рационален контрол. Ще имате представата, че животът е далеч отвъд това, което логиката може да обясни. Първата половина на май е добра за подготовка, анализи и решения, а през втората половина на месеца те ще бъдат реализирани. В бизнеса не всичко е така, както очаквате, но с упорита работа ще можете да постигнете целите си и да стабилизирате финансите си. Готови сте да отхвърлите всички ограничения и да изразите себе си така, както искате, въпреки мнението на другите.

Венера в Близнаци ще донесе благоприятни бизнес обстоятелства на Девите от 9 май до 2 юни.

Бъдете по-добри в общуването с хората и променете начина, по който гледате на себе си и на света около вас. Ще бъде и време, когато ще се чувствате мотивирани да помагате на другите. Но внимавайте те да не се възползват от вашата добра воля. Има шансове да срещнете някой, който ще разведри живота ви. Венера ще направи хармоничен аспект с Нептун в началото на май и ще допринесе за подобряване на вашето партньорство, ще ви донесе повече успех и в обществените дела. Ще откриете напълно нови страни на партньора си и ще се радвате да бъдете с него повече от всякога. Освен това звездите засилват желанието ви за семейство и домашен уют.

Затъмнението, което се случва в Стрелец на 26 май, активира вашето 4-то поле, така че през следващите месеци можете да имате промени в семейството. Това често показва раждането на дете в семейството.

Особено благоприятен период за връзките е от 14 май до 28 юли, когато Юпитер влиза в 7-ми дом. Тогава повечето от вас ще решат да заживеят заедно или да се оженят.

Везни – Скъпи Везни, като цяло хороскопът ви за май е много оптимистичен и позитивен.

Бъдете изключително внимателни и фокусирани, тогава ще можете да постигнете целите си. Преди отлагахте решаването на неща, които зависят от вас, но сега ще бъдете готови за това. Най-накрая ще се откажете от навика си да обмисляте нещата по няколко пъти и ще преминете към решителни действия както в кариерата, така и в личния живот, които ще доведат до успех и положителни промени в живота на знака. Изключително благоприятен период за работа, който ще донесе щастливи обстоятелства е от 14 май до 28 юли, когато Юпитер е в Риби във вашия 6 дом.

Този месец Везните ще могат да направят много за кариерата и успеха си. Представителите на знака могат дори да разчитат на успех във всички области на живота. За да постигнете този успех обаче, не трябва да стои със скръстени ръце, а да се стремите да изпълните плановете си.

Марс се намира в дома ви на кариерата, което предвещава много активност в професионалната сфера.

Никакви препятствия няма да ви принудят да се отклоните от замисления път. Ще бъдете активни, борбени и напористи. Марс в Рак обаче води до конфликти с властите и като цяло с хората, с които работите. Основното нещо: не се дръжте толкова агресивно с околните, както и с близки роднини. Не им налагайте мнението си и не ги принуждавайте да правят това, което не искат. В противен случай служебното или семейното положение ще се влоши сериозно. Първата половина на май ще изпълни живота на всички Везни с емоции поради повишената чувственост.

По време на пътуване могат да се случат нови запознанства. Везните, които в момента не са във връзка, имат голям шанс да се срещнат с половинката си. Срещата може да се осъществи навсякъде, от парти на работното място до хранителен магазин. Венера в Близнаци от 10 май до 2 юни е чудесен транзит за пътуване, особено с партньор. Свободните Везни могат да се влюбят в човек по-млад от себе си по пътя. Добър период за учене и за започване на изучаване на нов език. Личният живот ще бъде изпълнен с ярки цветове и незабравими емоции. Но не разчитайте само на положителни емоции.

Планетарни транзити на 27 април

Скорпион – Скъпи Скорпиони, вие сте изправени пред щастлив, хармоничен месец, в който ще презаредите батериите си и ще успеете да си починете и да се посветите на партньора, семейството и приятелите си.

Поставяте си нови цели и вашият партньор ви оказва безрезервна подкрепа. Това ви мотивира още повече и ви дава сили да издържите и да не се отказвате. Енергията и издръжливостта дават на Скорпионите шанс да постигнат значително подобрение в материалното благосъстояние. Отпуснете се и не се притеснявайте, звездите са на ваша страна и ще ви подкрепят в постигането на целите ви. През май ще ви е трудно да се преборите с желанието си за промяна. Но животът ви се стабилизира едва наскоро, така че все още не трябва да се предприемат радикални стъпки. Следователно трябва да се борите с вътрешните си желания.

През май здравето ви като цяло ще бъде стабилно. Ще изпитвате постоянна нужда да се движите, ще бъдете пълни с положителна енергия. Около вас има твърде много хора обаче, които крадат от енергията ви, без да дават нищо в замяна. И постепенно това ви се отразява. Така че си струва да поработите върху обкръжението си. По отношение на близките трябва да намалите вашите изисквания. Постоянно очаквате нещо от тях. Възприемайте ги с всичките им недостатъци, защото няма идеални хора, както и вие.

В любовта, в приятелствата и в семейството знаете как да изчистите конфликтите и да създадете помирително настроение. Краят на пролетта е период на романтика, така че не е изненадващо, че личният живот ще бъде на първо място за Скорпиона.

Вашите страсти ще се засилят през първата десетдневка на месеца с помощта на тригона на Венера с Плутон, който ще внесе повече динамика и интимни моменти в емоционалната ви връзка. В средата на месеца партньорът ви ще се чувства малко пренебрегнат от вас. Изненадайте го с нещо, което ще му хареса. Планирайте кратко пътуване, ваканция.

През май можете да дадете воля на чувствата, да се отпуснете, да се насладите на възможността да се отдалечите от професионалните дела за известно време в името на любовта. За тези влюбени, които са заедно от дълго време, това означава укрепване на съществуващата връзка, за самотните сърца - нови впечатления, море от положителни емоции.

Стрелец – Скъпи Стрелци, май месец обещава на всички представители на този знак добри промени.

Кариерата не е изключение. Може да е време да обмислите нови кариерни пътища или дори да смените работата. Разположението на планетите показва, че има шанс да получите обещаваща работа. Стрелците са уверени в себе си, те знаят какво наистина искат. Вече сте в период, който ви носи делови оптимизъм.

Май ви предоставя нови красиви възможности. Когато излизате, често попадате на важни контакти и информация, които ще ви улеснят в постигането на вашите делови цели. Финансовото състояние е стабилно, но е препоръчително да се пестят и организират разходите. Обобщавайки, третият месец на пролетта ще бъде изпълнен с романтика, енергията на живота и ключови събития в живота на представителите на знак Стрелец.

Важно е да спечелите решителност, да останете на вълната от събития, а не да стоите настрана. Бъдете участници, не наблюдатели. Въпреки голямото количество работа и важни проекти, не трябва да се забравя за добрата почивка. Сега тялото е повече от всякога податливо на негативните ефекти от стреса. При претоварване има шанс за дълго време да излезете от работния коловоз, което ще бъде напълно неподходящо. Важно е да се намери златната среда между личното и работното време.

Гърлото, носът и ставите ще бъдат особено уязвими през този период. Изведнъж може да започне настинка, гърлото да ви заболи, гласът ви да стане дрезгав. За да избегнете подобен сценарий, не бива да се заблуждавате от светлината на яркото слънце и да бързате да захвърляте топлите си дрехи. По спонтанен начин привличате вниманието към себе си и погледите на противоположния пол.

Личният ви живот ще е изпълнен с приятни вълнения. Подобно разположение на планетите може да доведе до нов любовен интерес, който да прерасне в нещо повече. Възможно е да забъркате служебна романтика, връзка с някой от колегите си. Благоприятно е и за брачния живот. Тези, които вече са намерили любовта си, ще се радват на период на стабилност, мир и хармония. Възможни попълнения в семейството.

Козирог – Скъпи Козирози, влизате в месец май, изпълнени с оптимизъм и ентусиазъм, и е много важно да запазите добро настроение през цялото време.

Венера ще направи секстил с Нептун в началото на май, което ще ви позволи повече успехи в творческите дейности. Този месец се очаква да бъде по-оптимистичен и ползотворен за вашата кариера. Избягвайте рисковете, които биха могли да ви доведат до задънена улица. Що се отнася до работата, вие не сте доволни от настоящата ситуация, особено що се отнася до финансите. Квадратът на Меркурий с Юпитер може да ви донесе трудности в областта на парите поради склонността към рискови инвестиции.

Избягвайте да инвестирате пари в това, за което не сте сигурни, че може да ви донесе очакваните печалби. Около средата на месеца ще успеете да балансирате финансите си и това ще ви накара да се почувствате облекчени. Възможни са болки в гърба и проблеми под формата на болки в ставите, особено ако вече сте във възрастта, в която това е често срещано явление. Труден период от годината отмина и сега е подходящият момент да се отпуснете малко, да си починете, да пътувате някъде или просто да останете вкъщи и да прекарате възможно най-много време с близките си.

Съсредоточете се върху дома и семейството си. През месеца домашната и семейната среда може да бъде разклатена от непредвидено събитие или случка, което ще изпита вашето търпение. В любовния ви живот ще се появи напрежение и някои неочаквани промени, които да нарушат вашата рутина. Не се ядосвайте, опитайте се да се приспособите към новите факти. Освен това, бъдете резервирани и неохотни, когато става въпрос за бъдещите ви планове и не ги разкривайте на никого. Бъдете сдържани и не добавяйте гориво към спорове.

Новолунието в Телец на 11 май в петия ви дом на любовта и творчеството, благоприятства появата на нови романтични връзки; обмяна на опит с близки; и засилване на връзката с вътрешното дете.

Този месец ще засили вашата общителност и ще успеете да създадете нови запознанства. Слънцето стимулира вашето желание за нежност, а Марс внушава приятни мисли. Ще бъдете отворени, щастливи и с включени сетива.

Водолей – Скъпи Водолеи, май е идеален за успешното изпълнение на всички идеи и планове, които сте разработили вече.

Търсенето на добра работа може да бъде увенчано с успех. Юпитер се премества в паричния сектор на 14 май и остава на тази позиция до 28 юли, което символизира фаза на финансов растеж, ще ви отвори нови възможности да печелите по-добре. Може да не се очакват големи скокове в кариерата, но имате шанс да постигнете известен успех. Меркурий ви предоставя вдъхновение и вие имате страхотни и много креативни идеи.

Важното е да не се отказвате, а да продължите да действате. Не се опитвайте да стоите настрана, сега тази тактика ще ви доведе само до нулеви резултати. И за да постигнете нещо полезно, вашата позиция в живота трябва да стане активна. Важно е не само да се съсредоточите върху разглежданите задачи, но и да се опитате да изградите приятелства с колеги. Правилната атмосфера в екипа е от голямо значение, тъй като в трудни моменти колегите могат да ви подкрепят или обратното – да ви навредят. Много от плановете ви може да не съвпадат с текущите събития и това може да доведе до разочарование.

Настроението ще се колебае през целия месец. Или ще чувствате невероятен прилив на сила или апатията ще ви завладява. Започнете да се отнасяте към здравето си по-отговорно. Май обещава на Водолея много положителни емоции. Единственото условие е да се активирате. Не седете със скръстени ръце, вярвайки, че щастието само ще дойде при вас. Семейните отношения ще станат приоритет, но това не означава, че всичко останало ще изчезне на заден план. В партньорството ви ще се прокрадват недоразумения. Квадратурата, която Слънцето прави със Сатурн в началото на май, ще ви донесе разногласия с любимия човек и членовете на семейството. Но не се отказвайте и питайте, ако нещо изглежда неясно. Ако е необходимо, бъдете готови и на компромиси.

Благодарение на секстила на Слънцето с Нептун в средата на месеца ще можете да преодолеете разногласията. Тогава доброто настроение се връща и Венера възражда любовта. Необвързаните могат да очакват романтично приключение още в началото на месеца.

Риби – Скъпи Риби, през май платната ви ще бъдат изпълнени с попътен вятър и късметът ви няма да ви остави, тъй като Юпитер от 14 май преминава във вашия знак до 28 юли.

Сега ще сте изпълнени с вдъхновение, освен това ще имате реална възможност да покажете на другите своята артистичност и многобройните си скрити таланти. Много хора от вашия знак изведнъж ще поискат да променят всичко свързано с кариерата, работата си. Но този месец звездите ви съветват да не се вземат радикални решения. Лунното затъмнение на 26 май ще активира кариерата, но трябва да се има предвид, че Нептун се намира във вашия знак, което формира неблагоприятен аспект с оста на затъмнението.

Следователно рискувате да направите много грешки. Няма да минете без здравословни проблеми. Често губите фокус и изглеждате преуморени. Отделете време за себе си и се отпуснете в дните, когато не работите. Отпуснете се, бъдете сред природата, прекарвайте време със скъпи хора. Тези Риби с творчески порив биха могли да се почувстват особено вдъхновени и да създадат поне един шедьовър през този месец. Бихте могли да помислите за обновяване на вашето пространство, преместване или решаване на някои ключови семейни проблеми. Много хора ще бъдат привлечени към вас. Не се изненадвайте, ако се окажете в ролята на посредник във вашата среда.

Вие (и други) ще осъзнаете, че можете да бъдете безпристрастни дори в най-сложните ситуации. Любовта ви към другите може да ви затрудни да казвате „не“, когато наистина го мислите. Трябва да се научите да постигате баланс между нуждите на другите и вашите нужди и да цените вашето време. Прегърнете страстите на сърцето си. Докато Марс, могъщата червена планета, блести изкусително във вашия пети слънчев дом на романтиката и творчеството, е време да се потопите в удоволствието.

Свободните Риби трябва да използват това гориво, за да преследват любовта и да потърсят своята сродна душа. Може да започнете връзка от разстояние или с човек, който сте имали за приятел. Приятелството може бързо да се превърне в любов.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
19708 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2021.05.01 | 18:56

1
ТОВА СА ГЛУПОСТИ НА ПОРЕДНИЯ В ДЪРЖАВАТА НИ ГРАФОМАН ПСЕВДО АСТРОЛОГ.

Добави коментар

Водещи новини