Хората, с които общувате днес са вашето огледало

  • 29 април 2021 06:10

  • 2664
  • 0
Хората, с които общувате днес са вашето огледало
© Pixabay

Луната е знак Стрелец до 19:17ч на 30 април

Период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите, затова управлявайки своите емоции, може обективно да направляваме мисленето на околните в нужното русло. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви. Рекламни кампании започнали в този период ще бъдат максимално ефективни. Добро време за финансово-кредитна и юридическа дейност. Не се препоръчва занимание със строителство. Добре е да сортирате старите снимки. Можете просто да си почивате, ако е възможно, да забавите някои проекти и просто да се насладите на живота. Всички стъклени повърхности лесно се почистват и полират. Също така е добър момент за гладене, прибиране на дрехи, печене на хляб.

Ден за хармония и радост от битието

Уязвими са черния дроб, областта на таза, кръвоносната система. Не се препоръчва преливане на кръв в този период и лечение на зъби. Може да се предприеме профилактика на белите дробове.

Продължава 18 лунен ден до 23:38ч на 29 април (от 22:19ч на 28 април)

Ден на „мъртвата” вода. Принципът на "мъртвата" вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към миналото, от последствията към причините.

Символ на деня е огледалото. Символичен герой на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим. Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни. Денят не подхожда за общуване. Бъдете внимателни и наясно с хората, с които общувате - те са вашето огледало. Изясняването на отношенията още повече ще се заплетат. Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката.

Във всичко да се търси златната среда

Новите дела са неудачни. Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отложи. Съдебните дела могат да имат неочакван изход.

Неблагоприятно за изпити. Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Може да се занимавате с творческа работа.

Заболяванията възникнали в този ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва да се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарства. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има тенденция към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват слабо. Особено внимателни трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене.

Секс не се препоръчва. Да се избягва зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание.

Енергията на този ден ви позволява да видите външното пространство на вашата къща, стая или работно пространство като отражение на състоянието на живота ви за днес. Докато вършите домашната си работа е важно да разберете, че когато почиствате външните си пространства, освобождавате вътрешните си пространства. Една от особеностите на този ден е, че почистването на прозорци и стъкла е магически лесно. Грижите за растения по-добре да отложите.

Следва 19 лунен ден от 23:38ч на 29 април до 00:50ч на 1 май

10 слънчев ден – Днес човек може да си сътрудничи с Бога. Още от сутринта се настройте на позитивна вълна, което ще внесе мир и спокойствие в душата ви и ще ви направи смели и решителни. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването.

Луната секстил Сатурн (най-силно влияние от 14:37ч до 16:37ч)

Хармоничен аспект на Сатурн и Луната носи здрав разум и емоционален контрол. Увеличават се самоконтролът и дисциплината. Усещането за дълг и справедливост нараства.

Благоприятният Сатурн дава способността да понасяте с лекота трудностите и изпитанията на живота. Енергията на Сатурн може да помогне да се види връзката между собствените действия и техните неочевидни резултати.

Планетарни транзити на 27 април

Техника на деня: Вечерта се опитайте да останете сами и анализирайте своите комуникации и модели на поведение; отделете положителното от отрицателното и си направете бележки от наблюденията си. След това започнете тази медитация: представете си как изгревът се появява бавно над хоризонта, усмихнете се на новородените слънчеви лъчи. Те докосват тялото ви, изпълвайки го с радост. Визуализирайте се пред себе си, захранвайте тази визия със слънчева енергия, изпълнете я със слънчева светлина. Това е вашето идеално изображение. Когато изображението е напълно изпълнено със светлина, насочете тази светлина обратно към действителното си аз; защото наистина ти си тази светлина. Поддържайте това състояние, докато не почувствате, че всичките ви тела, от физическото до психическото, са изпълнени и слети в единна светлинна структура.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2664 0

Свързани новини

Водещи новини