Планетарни транзити на 27 април

  • 27 април 2021 12:51

  • 1243
  • 0
Планетарни транзити на 27 април
© Pixabay

Луната опозиция на Слънцето (пълнолуние)

Нехармоничният аспект на Слънцето и Луната предизвиква конфликт на съзнание и подсъзнание. Психиката става по-напрегната, може да настъпи дисбаланс и безпокойство. Може да има тенденция към разделяне на света на добър и лош. Имунната система и устойчивостта на тялото намаляват. Конфликтът на Луната и Слънцето предизвиква напрежение в отношенията с противоположния пол.

Луната срещу Уран

Конфликтният аспект на Луната и Уран причинява повишената умствена нестабилност. Възможни са чести промени в настроението, неадекватни емоционални реакции на заобикалящата действителност. Тенденция да се изоставят недовършените дела и веднага да се започват нови.

Пълнолуние в Скорпион

Луната квадратура Сатурн

Неблагоприятният аспект на Луната и Сатурн причинява слабост на характера и липсата на самодисциплина. В този момент са възможни неувереност в себе си, могат да ви обхванат летаргията и безразличието, депресията и страхът да останете сами. Напрежението между Луната и Сатурн може да предизвика чувство за несправедливост в живота, необосновани оплаквания и самосъжаление.

Луната срещу Венера

Нехармоничният аспект на Венера и Луната води до това, че подсъзнанието вреди на интуицията. Активират се подсъзнателните потиснати желания и страсти. Желанията стават по-малко управляеми, може да се появят погрешни мисли. Отношенията с противоположния пол стават нестабилни и твърде емоционални. Конфликтът на Луната и Венера намалява творческите способности. Подсъзнателната емоционална заблуда може да наруши хармоничното възприятие на света.

Луната срещу Меркурий

Конфликтният аспект на Меркурий с Луната засилва объркването на мислите. Емоциите преобладават над разума и човек може да стане нестабилен и неспокоен. Нараства тенденцията към излишно дрънкане, глупаво говорене, суетене. Емоциите и илюзиите са склонни да замъгляват ума. Конфликтът на Луната и Меркурий блокира връзката на ума с подсъзнанието. Може да е трудно адекватно да изразите мислите си. По време на този аспект е по-добре да отложите важните дела и да преговаряте. Не претоварвайте ума си.

Седмичен хороскоп от 26 април до 2 май

Плутон става ретрограден до 6 октомври

Случва се веднъж годишно и продължава 4-5 месеца. Ретрограден Плутон ни дава мощна вътрешна енергия, която ни насочва към интроспекция. Период на вътрешна трансформация. Опитайте се да отговорите на редица въпроси, сред които: дали всичко в живота ви е под контрол, къде и защо сте пропуснали нещо ... или при какви обстоятелства реагирате твърде агресивно, което прави другите по-склонни да ви атакуват.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1243 0

Водещи новини