Седмичен хороскоп от 26 април до 2 май

  • 26 април 2021 09:48

  • 4547
  • 0
Седмичен хороскоп от 26 април до 2 май
© Pixabay

Астро-аспекти

На 27 април има Пълнолуние в знак Скорпион в опозиция на Уран - неочаквани събития, внезапни промени, импулсивност и бунтарство. Всички дълбоко заровени въпроси изплуват на повърхността, където не могат да бъдат пренебрегнати. Фокусът трябва да бъде върху изцелението, вместо върху избягването.

На 27 април Плутон става ретрограден

На 30 април Меркурий в секстил с Нептун - подходящо време за релаксация, творчество и духовни занимания

На 30 април Слънцето е в съвпад с Уран - носи нужда от свобода, вълнения и неочаквана промяна.

На 2 май Меркурий в тригон с Плутон

Луна през седмицата се движи през знаците Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог

Благоприятни дни за подстригване –  29 април; 1 и 2 май

Благоприятни дни за боядисване на косата –  26, 27, 28, 29, 30 април; 2 май

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

26.04. 15:41 - 26.04. 19:19
28.04. 15:33 - 28.04. 18:44
30.04. 16:28 – 30.04. 19:17

02.05. 17:39 – 02.05. 22:32

Овен – Тази седмица се очаква повишена емоционална чувствителност. Няма да се сблъскате с големи препятствия и ще можете да постигнете всичко, което сте планирали, по най-добрия възможен начин. Тази седмица се включвате в енергиен обмен с други, който може да бъде реализиран под формата на обмен на услуги. Като цяло това е забавно и оптимистично време, изпълнено с много приятни впечатления. Очаква ви положителен обрат в любовния ви живот, партньорът ви ще ви изненада по специален и красив начин. Отдайте се на чувствата си, оставете любовта да ви води.

Благоприятни дни – 29, 30. 04.

Бъдете внимателни – 01, 02. 05.

Телец – Нещата ще се развиват добре и ще се чувствате обнадеждени за бъдещето. Личната активност тази седмица ще бъде от съществено значение за успеха на Телеца. Колкото по-инициативни сте, толкова повече резултати ще можете да постигнете. Ще бъдете приятелски настроени и ще има хармония във вашите отношения. Втората половина на седмицата вашите мечти и въображение ще бъдат по-живи и творчески. Това е подходящо време за медитация и други духовни дейности. Можете да се свържете на по-дълбоко ниво с любимите си хора.

Благоприятни дни – 01, 02. 05.

Бъдете внимателни – 27, 28. 04.

Близнаци – Действате енергично в службата и поставяте нови изисквания в очакване всичко да тече според вашите стандарти. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за кариера. Може да сте под натиск от началниците си и да почувствате засилен надзорен контрол. Лесно ще създавате нови запознанства и ще бъдете търсени, което не е изненадващо, като се има предвид, че винаги ще бъдете в добро настроение и  готови да слушате други хора и да предлагате вашата подкрепа или съвет. Любовната ви връзка се развива по възходяща линия, чувствата стават по-силни и по-ярки. Можете да получите много приятни преживявания, изненади, подаръци и признания. 

Благоприятни дни – 26. 04.

Бъдете внимателни – 29, 30. 04.

Рак – Не се опитвайте да правите нищо сами, в каквото и да е, първо, потърсете хора, които биха могли да ви помогнат да разрешите проблема. Със сигурност има такива хора около вас. И въпросът ви ще получи бързо и ефективно решение. Имате нужда от добър стимул или някой, който да ви подкрепя в решителни ситуации. Любовното щастие е постижимо, ако вярвате във възможността за взаимно влияние и приспособяване. Любовните правила се променят, всичко, което води до взаимно щастие и удовлетворение, е позволено. 

Благоприятни дни – 27, 28. 04.

Бъдете внимателни – 01, 02. 05.

Период на емоционална нестабилност и конфликтност

Лъв – Тази седмица всичко е под знака на добротата и приятелството. Хубава дума и усмивка ще ви отворят всички врати в бизнеса и любовта. Вероятно ще получите зелена светлина през седмицата, за да продължите с проект, който е бил задържан. Целенасочените усилия на Лъвовете през първата половина на периода могат да доведат до положителен резултат. Искате повече емоционална свобода или възможност да реализирате любовните си намерения, но събитията не вървят в желаната посока. В края на седмицата може да очаквате внезапна промяна, която ще наруши вашата рутина. 

Благоприятни дни – 26, 29, 30. 04.

Бъдете внимателни – 27, 28. 04.

Дева – Меркурий, вашата управляваща планета, е в хармонични аспекти с Нептун и Плутон и това засилва вдъхновението ви. Вашето усещане за това на кого можете да се доверите и на кого не, е много силно сега. Това може да доведе до разочарование, но в крайна сметка само ви носи ползи. Втората половина на седмицата може да е свързана със здравословни усложнения. На първо място, това се отнася за тези, които страдат от хронични заболявания на ставите, гръбначния стълб и бъбреците. Вниманието и разбирането, които получавате от семейството си, е много стимулиращо. 

Благоприятни дни – 27, 28 .04.; 01, 02. 05.

Бъдете внимателни – 29, 30. 04.

Везни – Може да има напрежение между членовете на семейството и ще трябва да действате като миротворци. Първата половина на седмицата е идеална за въвеждане на промени. Опитайте се да се отървете от стари ненужни неща, изхвърлете стари боклуци, изпразнете шкафове и рафтове в опит да увеличите свободното пространство. Това косвено ще има положителен ефект върху вашето здраве. След като изчистите жизненото си пространство, вие по този начин изпълнявате един вид магически ритуал, вкарвайки нова енергия в живота си.

Благоприятни дни – 29, 30. 04.

Бъдете внимателни – 01, 02. 05.

Скорпион – Много продуктивно време за промени в живота ви. Опитайте се решително да се отървете от лошите навици. По един или друг начин  звездите предпочитат да помагат на тези, които са готови да променят нещо и да положат усилия за това. Пълнолунието във вашия знак ще ви направи по-чувствителни от обикновено. Любовното вдъхновение ви следва. Не искате да анализирате прекалено любовния си живот, не ви харесва, когато някой ви възпира или ограничава в избора ви. Уикендът ще донесе оптимизъм и късмет на повечето представители на знака.

Благоприятни дни – 01, 02. 05.

Бъдете внимателни – 27, 28. 04.

Стрелец – Опитайте се да се възползвате максимално от първата половина на седмицата, защото ще бъдете фокусирани върху целите и в настроение за конструктивни разговори. В средата на периода е възможна напрегната ситуация, свързана с човек от работната среда. През уикенда ще почувствате нови емоции, които ще ви направят още по-щастливи. Периодът е идеален за създаване на нови запознанства, както и за влизане в нови любовни връзки. Получавайте благосклонността на планетите с оптимизъм и смирение.

Благоприятни дни – 26. 04.

Бъдете внимателни – 29, 30. 04.

Козирог – През първата половина на седмицата се увеличава нуждата от творческо самоизразяване. През втората половина на периода отношенията с членовете на семейството могат да се влошат. Може би това ще се случи, защото ще бъдете склонни да смятате, че имате право да контролирате поведението им. Ако държите да промените или подобрите отношенията си с любимия човек, тогава покажете повече разбиране за критериите, използвани от другата страна. Различията в мненията не трябва да ви отдалечават емоционално.

Благоприятни дни – 27, 28. 04.

Бъдете внимателни – 01, 02. 05.

Водолей – Тази седмица може да е малко стресираща за вас. Слънцето, Меркурий, Венера, а също и пълнолунието са в квадратури спрямо вашия знак. Това изцежда силите ви. Очаква ви много работа, било то около дома или в службата ви.  И в края на седмицата Юпитер отново ще оправи нещата. В отношенията с любимия човек има различни нужди и интереси, но вие се старайте да преодолеете любовните разминавания и да постигнете нова хармония.

Благоприятни дни – 26, 29, 30. 04.

Бъдете внимателни – 27, 28. 04.

Риби – Ако напоследък ви е било трудно, знайте, че нещата много скоро ще се оправят! Това е подходящ момент да опитате нещо ново и вълнуващо и трябва да имате достатъчно свобода да го направите. Втората половина на седмицата носи приятни изненади и стимулиращи срещи. Отлично време за запознанства, защото вашият чар и красота ще привличат. Самотните Риби могат да се срещнат с представител на противоположния пол и това може да е началото на обнадеждаваща романтична връзка.

Благоприятни дни – 27, 28 .04.; 01, 02. 05.

Бъдете внимателни – 29, 30. 04.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4547 0

Свързани новини

Водещи новини