Седмичен хороскоп от 19 до 25 април

  • 19 април 2021 09:52

  • 5603
  • 0
Седмичен хороскоп от 19 до 25 април
© Pixabay

Астро-аспекти

На 19 април Слънце в съвпад с Меркурий

На 19 април Слънце и Меркурий преминават в Телец

На 23 април Венера в съвпад с Уран

На 23 април Марс преминава в Рак

На 24 април Меркурий в съвпад с Уран

На 25 април Венера в квадратура със Сатурн

На 25 април Меркурий в квадратура със Сатурн

Луна през седмицата се движи през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни

Благоприятни дни за подстригване –  19 (след 11:16ч), 20 ( до 12:16ч), 21 (след 13:20ч) 22, 23, 24 (до 17:00ч) април

Благоприятни дни за боядисване на косата –  19, 20, 21, 22, 23 (до 15:46ч) , 24 (след 17:00), 25 април

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

20.04. 03:04 - 20.04. 09:12
22.04. 15:06 - 22.04. 16:09
24.04. 13:51 - 24.04. 19:07

Овен – В началото на седмицата е добре да успокоите страстите си. За най-добри резултати ще трябва да приемете предпазлив и премерен подход към хората около вас и новите ситуации. В средата на периода вероятно ще трябва да сте изключително смели, но не в посока на традиционния героизъм и смелост, а в посока на отваряне на сърцето и чувствата, защото това е единственият начин, по който ще можете да постигнете значителен напредък в отношенията и да облагородите сърцето си с приятелство и топлина. Само не си позволявайте да съдите книгата по корицата й.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20, 25

Телец – Ежедневието ви не може да се нарече спокойно, появяват се нови задължения. Тази седмица ще бъде най-добре да се убедите, че нямате дупка в джобовете, тъй като ще ви е трудно да се справите с разходите, които няма да отговарят на вашите възможности. Откажете се от екстравагантността, за да не прекарате остатъка от месеца без пари. Като цяло, седмицата е подходяща за практикуване на смирение, въздържание и дисциплина, така че оставете подобни лафове: "Без риск няма печалба.“ Опростете живота си, оттеглете се в уединение, за да можете да се свържете със себе си. На любовния фронт, ще бъдете окуражени.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Близнаци – Чувствате спокойствие и увереност в себе си, уменията си, таланта или способността да се справите с каквото съдбата ви определя. Чувствате се призовани да поемете контрола над живота си и това е, което най-накрая сте готови да направите. Това, което трябва да отстоявате през тази седмица (и нататък) е вашето собствено дълготрайно щастие и удовлетворение. Може леко да си отдъхнете, защото нещата най-накрая започват да се подобряват. През този период са възможни спонтанни пътувания, всякакви неочаквани обрати на събитията, така че обмислете различни опции, когато планирате вашите дела.

Благоприятни дни – 21, 22, 25

Бъдете внимателни – 23, 24

Рак – Вероятно през седмицата ще получите зелена светлина, за да продължите с проекта, който е бил в зачатъчно състояние. Уверете се, че всеки детайл и всяка буква на договора или споразумението е написано правилно и ясно, преди да поставите подписа си на този лист хартия. В края на седмицата, можете да очаквате внезапна промяна. Бъдете тактични и дипломатични в бизнес и личните контакти. Добрата дума и усмивка ще ви отворят всички врати в бизнес и в любовен план. Може да бъдете много убедителни, ако се постараете, но все пак не насилвайте късмета си и търпението на другите хора. Постарайте се да се ограничите до реалистични възможности и да пуснете водата във вашата мелница чрез приятелски и учтиви преговори с усмивка.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 19, 20, 25

Лъв – Тази седмица често ще претегляте всички „за“ и „против“ на текущите дилеми, като вземате предвид желанията и нуждите на другите, но и на себе си. Това може да доведе до определена нерешителност, само защото искате винаги да задоволите всички и да погледнете нещата от всеки ъгъл. Ще имате ясно изразено желание за сътрудничество и комуникация с хора на лично ниво. Ще се чувствате по-комфортно в интимни разговори, главно с хора, с които сте особено близки. Ще бъдете отворени за всички и изключително състрадателни. Вие ще бъдете миротворци.

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 21, 22

Дева – Можете да очаквате успешна седмица. Звездите са добри към вас. Слънцето, Меркурий и Венера са в сродния знак Телец. Можете да продължите напред с няколко неща с малко усилия. Опитайте се да се срещате и общувате с приятели възможно най-често, използвайте максимално положителния потенциал на седмицата. Трябва да внимавате само в края на периода, когато Венера и Меркурий ще се срещнат в квадратура със Сатурн, може да има недоразумения. Бъдете смели, движете се решително към целта си и късметът непременно ще ви се усмихне.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 23, 24

Везни – В началото на седмицата е възможно прекомерно пренапрежение на силите, намаляване на творческата активност. Можете да се „хванете“ и да се съгласите с екстравагантните планове на някого. Тази седмица ще ви повлияят по-силни индивиди от вас. Това е добре, стига да сте наясно в какво се забърквате. Уверете се, че внимателно сте проучили всички обстоятелства и подробности и проверете всяко двусмислие по три пъти, преди да вземете решение за такива договорености. По-добре е да намалите интензивността на външните дейности, да си починете, да се отпуснете, да останете насаме със своите преживявания. 

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20, 25

Скорпион – Следва седмица на освобождаване на емоционалното напрежение, постепенно подобряване на състоянието ви, постигане на вътрешно равновесие. Всички текущи договори, които подписвате на бизнес или финансов фронт, могат да донесат големи ползи за вас и всички съществуващи преговори изведнъж могат да се превърнат в нещо конкретно и смислено. Звездите ви даряват нов и по-ползотворен период на възможности за напредък. Събитията, които се случват, ви тласкат към трансформации и преобразования, които не бива да се отлагат. 

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Стрелец – В началото на седмицата, някое събитие може да ви разтърси до основи. Нови новини ще ви поставят под съмнение какво отношение да вземете по въпроса. Вие сте в прекалено аналитично и философско настроение тези дни, така че може да направите странни заключения. В средата на седмицата ще се сблъскате с проблем и скоро ще стане ясно, че подходът за решаване на ситуацията досега очевидно не е донесъл плодове. За съжаление, ще трябва да се намери по-добро решение, за да го премахнете. В края на седмицата примитивизмът на колегата ви ще ви изнерви. Не си позволявайте да изтървете нервите си, не се принизявайте до неговото ниво.

Благоприятни дни – 21, 22, 25

Бъдете внимателни – 23, 24

Козирог – Тази седмица може да се случи нещо, което да ви принуди да надградите квалификацията си, да придобиете нови знания. В тази посока ще постигнете забележим успех и ще засилите конкурентоспособността си. Трудният период приключва, ще имате вдъхновение и ще започне бърз растеж във всички сфери на живота. Ако отдавна обмисляте някакви планове, през следващите дни ще се създадат благоприятни условия за тяхното изпълнение. Прекалената откровеност може да доведе до неприятности. Не говорете за лични проблеми на малко познати хора и контролирайте информацията, която публикувате за себе си в социалните мрежи.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 19, 20, 25

Водолей – Ще усещате силната енергия на Марс тази седмица. С негова помощ ще можете да видите какво вече не е добро за вас и къде има спешна нужда от промяна. Това може да повлияе на професионалните планове, но също и на личните взаимоотношения. Планетата се бори срещу препятствията и блокажите в живота ви. В крайна сметка това ви помага да следите нещата. Недоразумения и спорове могат да възникнат в края на седмицата, когато Сатурн среща Меркурий и Венера в квадратура. Съсредоточете се върху себе си, вашите нужди и желания. 

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 21, 22

Риби – Не всичко, което чувате, е водено от добри намерения, така че обърнете внимание кой е източникът на клюките и се опитайте да ги игнорирате. Тази седмица се опитайте да бъдете по-самокритични, защото това е задължително условие да доведе прогреса при вас. В края на седмицата се отваря възможност да пътувате и е добре да приемете без колебание, търсейки нови приключения и промени в ежедневието. Понякога може да ви изглежда, че всичко е обърнато с главата надолу. Възможно е да срещнете неразбиране от страна на околните. Необходимо е да завършите нещо, да сложите край, за да освободите място за нещо ново и по-обещаващо. 

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 23, 24

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5603 0

Свързани новини

Водещи новини