Слънчева квадратура с Плутон: Ако нещо може да се обърка, то ще се обърка

15 април 2021 14:47

Слънчева квадратура с Плутон: Ако нещо може да се обърка, то ще се обърка
© Pixabay
2109 0

На 16 април Слънцето влиза в квадратура с Плутон. Ако имате лични точки или планети в знаците Овен, Козирог и особено ако кардиналните знаци са подчертани във вашия натален хороскоп (Овен, Рак, Везни или Козирог) или вашето Слънце или Асцендент са там, транзитът ще важи повече за вас.

Слънцето и Плутон в 26 ° 47 градуса в кардиналните знаци Овен и Козирог създават квадрат, освобождаващ силни енергийни вълни.

Създават се предпоставки за борба за надмощие и контрол чрез сила и умствени усилия. Устойчивостта на общоприетите правила се проявява чрез инат и арогантност, бунтарско отношение, дори доза бруталност. Предразполага към напрежение и негативно поведение и мисли. Засилва необходимостта от контролиране, но може да доведе до его конфликти със силните на деня или авторитетни фигури.

Творческата енергия, която този аспект активира, е необичайна, но фокусът върху целите е изключително ясен, както и реализирането на дългосрочни планове.

Подходящо е да координирате собствения си живот, необходимо е да направите промени, които ще насърчат трансформацията и личностното развитие. Докато Слънцето е под квадратния аспект на Плутон, ние получаваме възможността да погледнем дълбоко в себе си и да видим какво се крие в нас. Ако се придържате към старите модели на поведение, които не са работили дълго време, този транзит ще предостави възможност да се изправите пред темите и да продължите напред. Могат да се появят психологически потиснати страхове – от смъртта, от преследване, от тормоз и насилие, от загуба на контрол.

Прекарайте известно време в размисъл и самоанализ през следващите дни. За да се справите с повтарящи се събития в живота си, проучете ситуациите, които са ви поставили в това незавидно положение, справянето с тях ще позволи много негативни характеристики да се трансформират в положителни. Тази трансформация е като ново прераждане. Който съзнателно влезе в този процес на трансформация, ще се издигне от пепелта и ще литне като красива пеперуда.

Въпреки че това е дисхармоничен транзит, той няма да причини големи промени в живота ви. Опасността идва от кратък, но ожесточен конфликт поради определени обстоятелства в живота ви, които вече не можете да търпите. Някой би могъл да се
опита да ви контролира и разбира се, че ще се защитите по всякакъв начин.

Обстоятелствата ще донесат значителни, но в никакъв случай непреодолими трудности, в които ще има борба срещу онези, които имат повече власт и влияние или заплашват вашето влияние и сила. Тъй като тази фаза ще премине бързо, няма да има време за спорове. За вас би било полезно да отпуснете тялото и душата си, като отидете на сауна или се отдадете на интензивни тренировки, които биха могли да освободят излишната енергия.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2109 0

Свързани новини

Водещи новини