Ако сте били целомъдрени и праведни, може да получите дарове от Вселената този ден

12 април 2021 07:52

Ако сте били целомъдрени и праведни, може да получите дарове от Вселената този ден
© Pixabay
2139 0

Луната е в знак Овен до 20:45ч на 12 април

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Не започвайте да изяснявате отношения, може да стане още по-лошо. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие.

Луната се движи на празен ход от 15:08ч до 20:45ч. - Не предприемайте нищо важно и съществено. Не започвайте нищо ново, не посещавайте държавната администрация за уреждане на въпроси, не вземайте важни решения, не водете делови преговори. Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят ще е неясен.

29 лунен ден от 06:55ч на 11 април до 05:32ч на 12 април

Новолуние (1 лунен ден) от 05:32ч до 07:16ч на 12 април

Новолунието в Овен носи силната енергия на промяната

2 лунен ден от 07:16ч на 12 април до 07:38ч на 13 април

Символ на деня е рогът на изобилието. Даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. В този ден молитвите имат голямо значение особено, ако са произнесени в храм.

Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия.

Какво да правите по време на Новолунието в Овен

Днес избягвайте негативни мисли и емоции, както и конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото предпочитайте веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса. Най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс.

23 слънчев ден – Ден на свободата, затова се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние и любов. Денят е подходящ за благородни начинания. Добре е да се започне курс за лечение. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2139 0

Водещи новини