Емоционално нестабилен ден

  • 11 април 2021 06:13

  • 1906
  • 0
 Емоционално нестабилен ден
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 20:45ч на 12 април

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо. Луната в знак Овен психологически "добавя масло към огъня". Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат в този момент с нова сила. Раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се увеличават.

Човек в тези дни не търпи наличието на никакви окови.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

29 лунен ден от 06:55ч на 11 април до 05:32ч на 12 април

Ден на нечистите сили. Опасно време. Емоционалната енергия е твърде нестабилна. Точно затова не бива да се предявяват прекалени изисквания и претенции. Мнозина хора ще почувстват някакво вътрешно напрежение, все едно имат вътре пружина в тях, която се разпъва и е готова да ги разкъса. Това за съжаление често провокира спорове и конфликти.

Всеки е добре да има самоконтрол над поведението и реакциите си, да избягва гневните изблици. 

Денят е изпълнен с мистика

Може да ви обхване сънливост, лошо настроение, упадък на физическите сили, неувереност в себе си. Няма да виждате твърде обективно нещата и може да направите грешки или необмислени действия през това време, после да се чудите сами на себе си, какво ви е било прихванало. Емоционалната неустойчивост може да се отрази на сърдечно-съдовата система. Зле могат да се почувстват хората с болни стомаси, може да се обострят някои болести.

Добре е да има запалена свещ и повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молитви. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. 

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изяснявания на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всякакъв вид секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

На двадесет и деветия лунен ден се препоръчва да се откажете от всички видове покупки. Никоя от тях няма да ви достави радост. По правило стоките, закупени през този период, са с лошо качество. Можете да бъдете измамени, можете да сгрешите, да платите твърде много или да купите очевидно не това, което сте очаквали.

22 слънчев ден – Денят е пълен с изненади. Могат да станат внезапни промени в живота, резки завои в съдбата. Този ден живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождаването от всичко ненужно, от всякакви зависимости. Денят не подхожда за нови дела. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили, тъй като по някаква причина не са се получили. Не трябва нищо да планирате.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1906 0

Свързани новини

Водещи новини