Ден за получаване на мъдрост и нови знания

  • 04 април 2021 06:16

  • 2109
  • 0
Ден за получаване на мъдрост и нови знания
© Pixabay

Луната е в знак Козирог до 16:05ч на 5 април

Периодът е подходящ за рутинна работа. Планове разработени през това време, ще бъдат практични. Добре се удава конкретна работа, изискваща  методичност и рационално мислене. Спада емоционалният тонус. В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността.

 Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Отложете визитата си при зъболекар. Претоварването с физическа работа е нежелателно.

22 лунен ден от 03:02ч на 4 април до 03:56ч на 5 април

Това е ден за получаване на мъдрост и нови знания. На този ден се увеличават способностите на човека за творческо и духовно обновление, засилва се интуицията. Изведнъж могат да се появят нови възможности. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, янтри, карти таро. В главата ви могат да се появят нови оригинални решения и нови идеи, могат да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми.

Пред човек могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас не са големи проблеми, а служат само като тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас.

Хороскоп за месец април

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте спорове и конфликти. Днес не вземайте сериозни решения, съсредоточете се върху по-обикновените въпроси. Сложните неща отложете за друго време.

Този ден е много подходящ общуване, защото хората сега не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са готови да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори да е нещо дребно. Бъдете щедри по отношение на децата.

Милостта и щедростта проявени през двадесет и втория лунен ден ще ви донесат много повече, отколкото сте дали. Затова не бъдете скъперници - направете благородно дело. Бъдете сигурни: Вселената вижда всичко и взема всичко предвид. Но има едно важно условие - всяко добро дело трябва да идва директно от сърцето. Ако желанието за помощ е неискрено, ако очаквате изгода, не разчитайте на подкрепата на Висшите сили.

Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Пазете си нервите и здравето. Заболявания появили се днес са доста опасни. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и се приветства.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Благоприятен ден за всякакви покупки.

Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма. В този ден има смисъл само подравняването на косата, да оправите линията на бритона.

15 слънчев ден – Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2109 0

Свързани новини

Водещи новини