Благотворителните действия в този ден увеличават добрата карма

03 април 2021 06:00

Благотворителните действия в този ден увеличават добрата карма
© Pixabay
1945 0

Луната е в знак Стрелец, като от 08:25ч до 11:14ч се движи на празен ход.

Да не се предприема нищо важно през това време. Уязвими са черния дроб, областта на таза, кръвоносната система. Не се препоръчва преливане на кръв в този период. Може да се предприеме профилактика на белите дробове.

Луната в 11:14ч преминава в знак Козирог.

Периодът е подходящ за рутинна работа. Планове разработени през това време, ще бъдат практични.

 Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Отложете визитата си при зъболекар. Претоварването с физическа работа е нежелателно.

21 лунен ден от 01:56ч на 3 април до 03:02ч на 4 април

Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия. Силно енергиен ден, с космически оттенък. Както и предишния ден е свързан с преображение и работа над себе си. Периодът е много активен, благоприятен за решителни действия. Идеалното време за проява на творчество, за въвеждане на иновации, за различни трансформации. Цветовете на деня са лилаво, виолетово. Източната посока е най-силна.

Хороскоп за месец април

Започват да се разкриват скритите резерви в организма, а човешкият потенциал да се увеличава. 21-ия лунен ден е свързан с чакрата Сахасрара (гърлената чакра). Добре е да се работи с нея. Това е центърът на връзката ни с Космоса.

В денят на рицарите се дават обещания и клетви. Тези обети са свещени и дадени сега притежават особена сила. Ако през този период е дадено обещание, тогава е задължително да се изпълни, иначе в душата ви ще се натрупа негативна енергия, която може да избухне всеки момент.

Ден на общуването, на единството и приятелските отношения. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Това е времето за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели. Благоприятно време за колективна дейност и следователно е подходящо за съвместни действия с колеги, делови партньори и съмишленици.

Крайно нежелателно е да налагаме на другите своето мнение, да се държим агресивно и да манипулираме околните. Не се препоръчва да се уединявате и да оставате сами. Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Препоръчва се разходка сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако се появят проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. На 21 лунен ден алкохолните напитки са забранени. Черният дроб е чувствителен и ако го натоварите с алкохол, той може да се увреди. Старайте се да бъдете възможно повече време на чист въздух. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовно практики.

Съществува поверие за 21 лунен ден, че ако ви измамят или откраднат нещо от вас, то истината скоро ще се появи в близко бъдеще.

Седмичен хороскоп от 29 март до 4 април

Благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават няколко пъти добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане. Подходящо време за екстремни практики, за шамански ритуали и практики, за астрални пътувания. Не се препоръчва да се занимават с това начинаещи и хора без опит.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще ви направи по-уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

14 слънчев ден – Добре е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага. Препоръчва се да натрупвате знания, да бъдете в приповдигнато настроение и да се отдадете на активна почивка. Добре е да се погрижите и да нахраните животните, включително бездомните. Също така добре е да раздавате подаръци, да подавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1945 0

Водещи новини