Пазете се от чуждо влияние

  • 31 март 2021 06:01

  • 2793
  • 0
Пазете се от чуждо влияние
© Pixabay

Луната е в знак Скорпион до 09:00ч на 1 април

Опасен период. Времето се характеризира с нарастващо напрежение, усилва се емоционалната възбудимост. В дните на Скорпиона можем да станем по-раздразнителни, нервни, мрачни и сърдити, да бъдем недоволни от себе си и от хората около нас - всичко се вижда в мрачни тонове. Може да възникне желание за драстични промени. Не се поддавайте - това е само изострена зависимост от мимолетните промени в настроението. Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Бъдещите майки в тези дни трябва да се пазят от всякакво напрежение, активно движение, защото сега е по-лесно да получат преждевременно раждане или спонтанен аборт.

Продължава 18 лунен ден до 23:25ч на 31 март (от 22:05ч на 30 март)

Енергията на 18 лунен ден прави човек пасивен. За някои хора денят ще бъде по-тежък. Голяма е вероятността да попаднете под чуждо влияние, да се появи желание да се подражава на някой друг и да се следват чужди мисли.

Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от всяко тщеславие и егоизъм. Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават тайни препятствия, които се опитват да го “вкарат” в правия път. Необходимо е всеки да работи със своите лоши и нечисти помисли, да се опита да се види отстрани, да развие обективен поглед върху света, да се откаже от илюзиите. Случващите се събития през този ден се явяват отражение на нашата същност, нашите помисли и постъпки.

Седмичен хороскоп от 29 март до 4 април

Всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си, ни казва истината за нас самите. Приемайте тази информация даже да е нелицеприятна.

Противопоказно е пушенето и пиенето на алкохол през днешния ден. Уязвими са бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. Могат да се появят кожни проблеми. По малко трябва да се спи, иначе ще се почувствате още по-разбити.

Добре е да бъдете справедливи. Оказвайте подкрепа, помощ, защита на нуждаещите се! Утре може да бъдете вие в това положение. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да оставите да гори свещ. Нека да има повече светлина около вас!

18-ти лунен ден  може да стане много тежък период за семейните отношения. Всеки трябва да прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се даде възможност да се разраснат проблемите.

Сексът е допустим, но трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.  Идеален ще бъде не толкова сексуалният акт, колкото еротичният масаж. Не се препоръчва любовната игра на телата да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност.

Подстрижката активизира вашата енергия. Оздравителният процес е насочен най-напред към отделителната система и носоглътката. Второ – засилва се вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора във вашия живот. Трето – активизира мисловните процеси и подсилва паметта ви и интелектуалните възможности. Дори да нямате намерение да се подстригвате, поне малко отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

Следва 19 лунен ден от 23:25ч на 31 март до 00:43ч на 2 април

11 слънчев ден – Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света. Подходящ е за ограмотяване, четене и учение. Ден на промените. Трябва да можете реагирате веднага на променящите се ситуации инстинктивно. Основната препоръка днес е:”Правете всичко бързо!”

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2793 0

Свързани новини

Водещи новини