Ключовият акцент за деня е труд и съзидание

  • 26 март 2021 06:10

  • 2020
  • 0
Ключовият акцент за деня е труд и съзидание
© Pixabay

Луната е в знак Дева от 05:27ч на 26 март до 08:23ч на 28 март

Ключови думи са: отговорност, ред, дисциплина. Именно сега не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли, защото както се казва и “най-малкото камъче може да преобърне колата”. Необходимо е да бъдете точни като швейцарски часовник.

Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Човек през този период е по-стеснителен и отдръпнат в поведението си. Едновременно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата. Заемете се с решение на проблеми, касаещи собственото ви здраве. Всичко, което направите сега, ще е двойно по-полезно.

13 лунен ден започва от 14:43ч на 25 март до 15:57ч на 26 март

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Не оставяйте започнатото. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за общуване в група, за обучение. Не се ядосвайте на другите. Всичко, което се случва с нас, ние го заслужаваме. Затова, вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим какво точно сме направили "погрешно" и ако е възможно, да го поправим.

Седмичен хороскоп от 22 до 28 март

Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. Различни ситуации от живота ви могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Съдбата ви дава още един шанс да коригирате грешките, които сте направили в миналото, като дава възможност да се преживее повторно ситуацията.

14 лунен ден започва от 15:57ч на 26 март до 17:12ч на 27 март

Това е най-мощният ден на лунния месец. Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият акцент за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този период ще има успех.

Този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този лунен ден иначе ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Този период е най-доброто време за закупуване на онова, за което сте мечтали отдавна. Ако спестявате пари дълго време, работите усилено, за да придобиете желаното нещо, сега е моментът да го направите.

6 слънчев ден – Време за укрепване на връзките между близки хора. Старайте се да направите нещо приятно за другите: изричането на искрени комплименти е най-малкото, което можете да сторите. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целият месец ще намирате щастие. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2020 0

Водещи новини