Ден, в който молитвите биват чути

  • 24 март 2021 06:04

  • 4500
  • 0
Ден, в който молитвите биват чути
© Pixabay

Луната е в знак Лъв до 05:27ч на 26 март

При Луна в Лъв се отдават повечето дела. Може да се почувствате силни, уверени в себе си, тъй като енергийният потенциал е висок. Втората половина на деня е благоприятна за веселие, събиране с компания, празнуване. Търсете радостните мигове на живота! Бъдете снизходителни към хорските недостатъци, дръжте се „царствено”, с достойнство. Прекрасно е да раздавате подаръци. 

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

11 лунен ден продължава от 12:28ч на 23 март до 13:33ч на 24 март

Не се препоръчва пасивен начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Да не се предприемат рисковани дейности. Това, което сте започнали трябва да го довършите обезателно, иначе то може да завърши самостоятелно, но не както сте очаквали. Не се занимавайте с непознати дейности. Не започвайте големи неща, ще доведат до загуба. Лошо е за търговия. 

Добре е да се отдели внимание на здравето. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение. Повече представляват опасност за представителките на женския пол. Уязвима е главата и гръбначният стълб. Да се избягва преумората на очите. Противопоказен е интензивния умствен труд, при който се изисква концентрация на вниманието. 

Това време е малко опасно за взаимоотношенията. Да се избягват всякакви спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. 

12 лунен ден започва от 13:33ч на 24 март до 14:43ч на 25 март

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Добре е да се посети църква. Това е ден, в който молитвите биват чути, ако са искрени. Всеки, който се интересува от духовното развитие и самоусъвършенстване, трябва да използва този ден в пълна мяра. Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили. 

12 лунен ден не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна работа. Без значение каква работа ви предстои, какви битови дела ви очакват, просто се настройте да работите над себе си. Това ще донесе добри резултати.  Не е добре да се мисли за пари. Хубаво е да се дава, да се подарява, а не да се взема. 

Денят е изпълнен с мощна неконтролируема енергия

Да не се яде груба, тежка и мазна храна, избягвайте месото. Да се пият повече течности – вода, сокове. Физическото натоварване да е малко – подходящи са занимания - стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание. 

Идеален ден за нежни чувства, за първа среща. В този ден не трябва да има грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него! 

Секс –Добре е да се отложи, но ако решите да го правите все пак, тогава трябва да има не демонстрация на техническите умения, а повече любов, нежност, доброта и разбиране. Не е подходящо за зачатие. Дете заченато сега ще има не лека съдба. 

Седмичен хороскоп от 22 до 28 март

Подстригване може през целия ден.

4 слънчев ден –Ден на борбата за право, милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Време за изпълнение на дълга. Трябва да се застъпвате за тези, които са онеправдани и по-слаби. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати. Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва днес да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4500 0

Свързани новини

Водещи новини