Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени

  • 22 март 2021 06:01

  • 2755
  • 0
Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 23:57ч 23 март

Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението става променливо и нестабилно. Лесно се поддаваме на краткотрайното въздействие на вътрешните несъзнателни импулси и затова понякога извършваме неадекватни действия. Например, без да мислим предприемаме рискове или правим неоснователни жертви. Не е най-добрият период за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не трябва да се прави масаж на тялото, да се извършват ендоскопски изследвания и промиване на стомаха.

10 лунен ден от 11:31ч на 22 март до 12:28ч на 23 март

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да проявите достатъчно активност. Периодът е добър за сключване на нови сделки. Но за прекратяване на сътрудничеството или уволненията е напълно неподходящо.

Това е ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности. По това време от всеки човек извира енергия, подобно на вода от преливащ фонтан. Важно е да запомните, че всички трябва да разчитаме само на собственото си мнение.

Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Хората, които срещнете, ще станат ваши близки и верни приятели.

Хороскоп за март

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, децата си, семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Трябва да избягвате скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си. Не се препоръчва уединение. Много са опасни сега семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт „ще пусне корени” и за дълго ще остане в семейството.

В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ще бъде обезпечен. Ако все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си.

Не трябва да се гладува. Изнурителните диети не се препоръчват. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.

Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, най-подходящ е класическият вариант. Благоприятно за зачеване на дете. Ако детето е заченато по време на оргазъм, здравето му ще бъде силно, допринася за по-добро психическо и физическо развитие на детето, сила на волята, стабилност на характера. В противен случай ще има по-чести посещения в болницата. 

2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Разграничавайте доброто от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2755 0

Водещи новини