Ако има възможност да прекарате денят в пълна тишина, това е идеален изход

  • 19 март 2021 06:05

  • 2383
  • 0
Ако има възможност да прекарате денят в пълна тишина, това е идеален изход
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци от 01:48ч на 19 март до 14:19ч на 21 март

Добро време за комуникативните и мобилни хора. Периодът ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид - телефон, SMS, интернет, общуване на живо. Подходящо е за пътуване и командировки. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много важно да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна. 

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

7 лунен ден от 09:28ч на 19 март до 10:01ч на 20 март

Денят е доста сложен. Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Ако има възможност да прекарате седмия лунен ден в пълна тишина, то това е идеален изход. 

Може да ви провокират, но внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Енергията на думите през този лунен ден е доста силна и има особено голямо значение. Бъдете внимателни какво казвате, защото може да се реализира. Това, което силно пожелаете на някой или на себе си - всичко може да се сбъдне. Опасно е да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са бързо действащи и се сбъдват. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Най-коварното е, че всяка фраза, казана на 7-ми лунен ден, засяга човек. Но кога това ще се случи, никой не знае. Случва се да минат месеци, преди неприятностите да започнат да се появяват по пътя на живота. 

Безразсъдните думи, изречени на 7-ми лунен ден, носят разрушителна сила, която влияе върху физическото състояние на човека, неговия духовен компонент и мястото му в света около него.

Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не трябва да се говорят лъжи, да се проявява лукавство. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро може да стане истина. Също така в този ден всички добри желания могат да се сбъднат. Хубаво е да се молите - молитвата ще бъде чута бързо. Мислете и говорете само за любов на близките си. Поискайте прошка и си простете.

Денят е само за творение. Включете креативността си и се опитайте да измислите нещо ново. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се лекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Неблагоприятен ден за лечение на зъби. Не трябва да се яде пилешко месо, яйца.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с повече нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да използвате музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. В отношенията си е позволено да говорите само за любов. 

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

4 слънчев ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва днес да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Смело вървете към победата и тогава ще ви се предостави щастливият шанс, способен много да промени живота ви.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2383 0

Свързани новини

Водещи новини