Слънце секстил с Плутон

  • 16 март 2021 12:04

  • 1117
  • 0
Слънце секстил с Плутон
© Pixabay

На 16 март Слънцето образува хармоничен аспект секстил с Плутон. Влиянието от този транзит е започнало преди дни и ще продължи да се усеща поне до 20 март.

Транзитите са част от това, което обикновено се нарича прогнозна астрология, при което може да се предвиди или прогнозират бъдещи тенденции и развития. Повечето астролози днес считат термина "прогноза" за нещо погрешно, тъй като съвременната астрология не претендира да предсказва директно бъдещи събития като такива. Вместо това се твърди, че астрологичният модел по отношение на бъдещето може да съответства на всяка една от разнообразните възможности. Всъщност предсказва се тенденцията на обстоятелствата и естеството на реакцията на индивида към ситуацията.

Слънцето символизира жизнеността и волята, сила и творчество. В астрологията Плутон е свързан с обновяване и духовен растеж, но също така и със стремеж към власт и контрол над другите, над ситуацията. Когато две планети образуват секстил, техните енергии дават най-доброто от себе си, така че има добри перспективи за нови възможности и постижения.

Изкушения дебнат отвсякъде

Този транзит дава възможност да се получи повече власт. Може да си възвърнете нещо, което сте загубили или да направите важно откритие. Влиянието върху другите е по-силно от обикновено. Това е много добър момент да се изправите срещу проблем, който ви притеснява от известно време. Повишената способност да се вижда в дълбочина, вероятно ще ви помогне да откриете решението.

Този период благоприятства финансовите сделки и спекулативната дейност, създава възможности за печалба, щастлив шанс в хазартните игри и спортните състезания. Особено ако същия транзит присъства в личния хороскоп. Засилва сексуалния апетит, зачестяват любовните авантюри и връзка започнала сега има голяма вероятност да премине в нещо по-сериозно. Плодотворен период за хората, които се занимават с изкуство.

Аспектът между Слънце и Плутон увеличава вашата лична сила и способността да реформирате живота си към по-добро. Ще се почувствате по-мотивирани да напреднете, тъй като интензивната и трансформираща природа на Плутон ви помага да прокарате идеите си, за да постигнете целите си. Сили, които действат зад кулисите, могат да ви помагат, да се проявят като помощ от шефове, други важни хора в живота ви, корпорации или правителствени агенции. С една дума време да преобразите живота си, да напреднете и да се популяризирате. Трябва да намерите и по-дълбок смисъл във всички области на живота, които са важни за вас.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1117 0

Свързани новини

Водещи новини