Изкушения дебнат отвсякъде

  • 16 март 2021 06:03

  • 2835
  • 0
Изкушения дебнат отвсякъде
© Pixabay

Меркурий преминава в знак Риби, където ще остане до 4 април

Луната е в знак Овен и се движи на празен ход от 05:41ч до 12:57ч.

В този период могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, трудности, грешки, недостатъци, нарушения в трафика. Някои хора се чувстват през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Този период не е подходящ за започване на нищо ново и за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни. Особено внимание трябва да се обърне на безопасността при използването на газ! Спазвайте правилата за безопасност както на работното място, така и у дома. Важно е да бъдете внимателни и предпазливи, да почивате повече, да се занимавате само с обичайните, добре познати дела.

Уязвима е главата и мозъка. Не се препоръчва никакво напрежение. Очите също да не се напрягат. Възможни са пристъпи главоболия. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

В 12:57ч Луната преминава в знак Телец.

Луната в Телец внася известна умиротвореност в живота. Хората стават леко апатични. Благоприятен период за развитие на по-рано започнали дела. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни, да рисувате и други подобни. Ако сега не дадете на струпаната вътрешна енергия да излезе чрез съзидателна творческа дейност, тя може да се обърне срещу самите вас и да намери изход чрез физическа болест или психично нарушение.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

4 лунен ден от 08:11ч на 16 март до 08:34ч на 17 март

Символ на деня е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Не особено благоприятен ден. Спомнете си за Адам и Ева, които вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв - ден на грехопадението. Може да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Изкушения ще дебнат отвсякъде. Особено актуална е поговорката днес: “Десет пъти премери, тогава отрежи”.

Околният свят реагира на действията и мислите на човек. Ако обръщате внимание на знаците на Вселената, ще можете да определите дали държите правилен курс. Добре е по-малко да общувате. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни. Избягвайте да вземате бързи решения. Не произнасяйте лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила.

В този лунен ден може да намерите без труд това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на меланхолия. На четвъртия лунен ден човек се изправя пред избор, който е важен за по-нататъшния ход на лунния месец. Това е избор между два принципа - добро и зло. Избирайки първия път, ние си гарантираме успех и късмет. Като сме отдали предпочитание на последния, едва ли може да се разчита на положителен край на лунния месец.

Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета, да се чупят клони. Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко.

Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път именно сега.

Седмичен хороскоп от 15 до 21 март

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Ако в момента ви устройва здравето и личния ви живот, то въздържайте се от подстригване.

В този ден се въздържайте от покупки, особено ако желанието ви да придобиете нещо е възникнало спонтанно.

1 слънчев ден – Денят е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия. Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Да се проветряват повече помещенията, да се държат отворени прозорците, добре е да влиза въздух/вятър. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2835 0

Свързани новини

Водещи новини