Както прекарате новолунието, така ще протече целия лунен месец

  • 13 март 2021 06:01

  • 17834
  • 0
Както прекарате новолунието, така ще протече целия лунен месец
© Pixabay

Луната е в знак Риби до 01:45ч на 14 март

Засилва се мечтателността, привлича ни всичко тайнствено и мистично. Отслабва умствената концентрация, мисълта витае в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами нашето съзнание в света на илюзиите, така че всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път. Подходящо време за хидратиране на лицето и тялото с подходящи маски и кремове.

Особено уязвими са ходилата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите удобни и меки обувки.

След 18:39ч Луната преминава на празен ход до полунощ в 01:45ч.

30 лунен ден от 07:06ч до 12:22ч

Не всеки лунен месец има 30 лунен ден. Както се вижда той  е много кратък, само няколко часа. Неговата енергия предразполага към любов, радост и духовно израстване. Всичко, което правите сега трябва да ви носи чувство на дълбоко удовлетворение. Спомнете си хубавото, което е било през лунния месец. За лошото изобщо не мислете. Огледайте се наоколо и потърсете нови поводи за радост. Старайте се да виждате само прекрасното и се наслаждавайте на всеки миг от живота.

Новолуние в 12:22ч и започва 1 лунен ден до 07:29ч на 14 март

В това време Луната не се вижда изобщо. Тя се намира на една линия между Слънцето и Земята, която хвърля сянка върху нея. Осветена е обратната страна на Луната, която не е видна за земляните и в следващите два дни също. Наричани са дните на Хеката. Времето се счита за тежко. В безлунните дни трябва да сме по-тихи от водата и по ниски от тревата. Смята се, че броди нечиста сила по това време.

Седмичен хороскоп от 8 до 14 март

Човек е склонен да проявява не най-добрите черти от своя характер. Важен момент е настроението в този ден. Всяко нервно безпокойство и разстройство трябва да се избягват. Спокойствието и предпазливостта ще доведат до благоприятен изход от събитията. Ако първият лунен ден е започнал със свада или конфликт с конкретен човек, то през целия месец ще възникнат неприятни ситуации. 

Това е най-доброто време за планиране на бъдещето. Можете да сравните този процес с верижна реакция: доколко успешно преминава 1 лунен ден, толкова успешен ще бъде краят на месеца. Въпреки че 1 лунен ден е благоприятен за планиране и анализ, в този момент е нежелателно да се започва каквото и да било. 

Човешката енергия е отслабена, виталността е близо до нулата. Сега хората са подложени най-много на стрес, нервни разстройства и различни заболявания, тъй като имунитета е снижен. Организмът е отслабен, не го преуморявайте. По време на новолуние активно се извеждат от организма вредните и ненужни вещества. Тялото има нужда от много течности, за да се избави от тях. Сега са полезни чайове и настойки от екологично чисти треви.

Не е зле да се спази диета, да се направи вътрешно и външно очистване, да се посети църковен храм. Добре е да има запалена свещ до вас върху, която да се съсредоточите и да се концентрирате само върху хубави работи.

По-добре да се откажете от интимни преживявания. Организмът сега се намира в самокорекция и всякаква външна намеса ще попречи на правилната настройка на вашия биокомпютър.

Не се препоръчва днес да се подстригвате. Въздържайте се от всякакви покупки – малки и големи.

28 слънчев ден – В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Не трябва да се пожелава зло на никого.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
17834 0

Свързани новини

Водещи новини