Днес е силна връзката с вашия Ангел-Хранител, помолете за помощ

08 март 2021 06:02

Днес е силна връзката с вашия Ангел-Хранител, помолете за помощ
© Pixabay
8625 0

Луната е в знак Козирог до 09:42ч на 9 март

Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, по-търпеливо. Стават практични и рационални. Сега лесно се изграждат стратегии. Голяма е вероятността да срещнете пречки в работния процес, затова се подгответе психически за забавяне и бавно решаване на проблемите. Не забравяйте да планирате всяка стъпка и не забравяйте да се придържате към работната етика. Периодът е успешен за служителите на държавните структури, за политици, юристи.

Децата в този период са по-спокойни, но склонни към хитруване и упоритост. Помогнете им да развият положителни качества към ред, дисциплина, точност, пестеливост. Учете ги да развиват волята и търпението си, да постигнат целта си, да уважават старите хора, традициите, историята.

Уязвими са костите, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказни. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб. Подходящо е за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система.

Хороскоп за март

25 лунен ден от 04:05ч на 8 март до 04:57ч на 9 март

Ден на астралното очистване и пробуждане на живота. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от едната страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Днес е силна връзката с вашия Ангел-Хранител, затова се препоръчва да се помолите за милост или помощ.

Енергията в човека не е достатъчна сега, много хора се отдават на мързел и апатия. Ден на пасивността, усамотението и покоя. Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Подходящо време за провеждане на инвентаризация. Не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения. Не се препоръчва нищо ново да се започва, но може да довършвате започнатото. Неподходящ ден за бизнес. Перфектен ден за почивка или по-малко работа!

На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Сега не трябва да правите пиърсинг, да не се въздейства върху органите на слуха. Вода да се консумира в малки количества. Да се ограничи пушенето – днес оказва силно влияние на мозъка.

В този лунен ден е подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият - не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Годишен хороскоп за 2021 година (Втора част)

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Шопингът сега е полезен за психиката и настроението. Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да ви носи успокоение.

Родените през 25-я лунен ден са любимци на съдбата и щастието ще ги съпътства до края на живота им.

23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и  се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Недопустимо е да се проявява пренебрежително отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8625 0

Свързани новини

Водещи новини