Атмосферата на деня е проникната от хармония и любов

28 февруари 2021 06:08

Атмосферата на деня е проникната от хармония и любов
© Pixabay
1804 0

Луната е в знак Дева до 21:18ч 

Луната в Дева надява монокъла и следи дали всичко е на мястото си, дали има ред. Споровете с околните зачестяват, често се правят дребни намеци и се отправят критики. Сега са важни детайлите и подробностите. Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплина.  Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. 

Проблемите с храненето и здравето излизат на преден план. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система.

Луната се движи на празен ход от 17:59ч до 21:18ч, след което се премества във въздушните Везни. 

Продължава 17 лунен ден до 19:38ч на 28 февруари (от 18:23ч на 27 февруари)

Счита се, че този лунен ден е свързан със Слънцето, затова е добре да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата и любимите хора. 

Ден на мистериите на Дионис. В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии. Време за радост и веселие. По собственото си настроение и състояние можете да определите правилно ли сте избрали своя път. Ако сте в приповдигнато настроение, бодър дух, значи сте здрави както физически, така и психически. А ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите,  замислете се какво не е наред в живота ви и с вас.

Да се появи петно на дрехите днес е признак за духовна нечистота

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Нищо не трябва да стига до крайност.

Енергията е нужно да се направлява в творческото русло. Нужно е да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не се стремете да живеете по план, защото всичко може да се получи обратно на това, което сте планирали.

 Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено. 

Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. 

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. 

Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре. Отдайте се на любовта, където и да ви застигне страстта. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма нужда да сдържате своите еротични фантазии. 

Подстрижката ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте. 

Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното. 

Следва 18 лунен ден от 19:38ч на 28 февруари до 20:54ч на 1 март

15 слънчев ден – Мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога. Могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1804 0

Свързани новини

Водещи новини