Пълнолуние в Дева на 27 февруари

26 февруари 2021 20:00

Пълнолуние в Дева на 27 февруари
© Pixabay
42344 0

Пълнолунието в Дева ще се проведе на 27 февруари в 10:17ч. То ще бъде придружено от Слънцето в Риби и следователно ще подобри чувството ни за отговорност и здравия разум.

Слънцето в знака Риби поляризира най-одухотворяващата ос на Зодиака. Към Пълнолунието ще бъде прибавено влиянието на Венера и Уран, което ще ни направи по-креативни и ще ни дари с нови идеи или дори необходимостта да се променим малко визуално и благоприятствайки желанието да се срещнем с нови хора (дори от разстояние).

Създавайки Ин и Ян ефект между слънчевата и лунната енергия, пълната Луна вдъхновява стремежа за баланс. Пълнолунието се появява, за да освети вашите решения, засилвайки емоционалното творчество и чувства. И ако имате волята да организирате живота си, като цяло, навийте ръкавите си и прегърнете тази енергия. Девата обича да има ред!!!!

Съвети от звездите
Времето е идеално да се съсредоточите върху вашето психическо и физическо здраве, чрез естествени и алтернативни техники.
Вашите нужди са много важни. Грижете се за себе си, без да пренебрегвате нуждите на другите.
Ако се опитвате да бъдете някой друг, ще се изгубите. Спрете и се чувствайте свободни да бъдете себе си. Приемете своята индивидуалност, изпълнена с идеи, сила и красота. Бъдете този, който се чувствате, бъдете най-добрата версия на себе си.

Бъдете по-възприемчиви към хората около вас. В края на краищата, противоположностите се привличат и могат да се допълват взаимно и хармонично.
Не се тревожете от препятствията по пътя си, но упорствайте върху тях. Те обогатяват с опит и времето ще покаже това. Бъдете търпеливи и оставете нещата да се случват естествено.

Нашата най-романтична, чувствителна, емпатична и отзивчива страна ще бъде събудена благодарение на позицията на Слънцето и Венера в Риби. Нашите идеи ще станат по-ясни и ще бъдем развълнувани от дълбокото желание да бъдем успешни в сантименталния си живот. По този начин ще бъдем по-склонни да прощаваме и да се смирим с хора, които по някакъв начин са ни наранили в миналото.
Пълнолунието в Дева ще засегне всеки от зодиакалните знаци по различен начин, но ще повлияе по-силно върху представителите на Дева, Рибите, Близнаците, Стрелец, Телец, Рак, Скорпион, Козирог или ако имате в тези знаци Асцендент или други важни планети.

Древен славянски ритуал за отблъскване на врагове

По време на фазата на Пълнолуние, по обяд потърсете тихо място и направете с тебешир, креда кръг на земята (или пода, ако сте вътре). След това във вътрешността в кръга нарисувайте кръст и сложете бележка, написана по следния начин: „Астро Слънце, живот и природа, унищожи с лъчите си цялото зло, което моите врагове са пожелали и докато залязваш, вземи това зло със себе си“. След това в 18 ч. отправете молитва към всички светии в знак на благодарност. Накрая изхвърлете хартията в кошчето.

Лунен ритуал за привличане на сродна душа

Поставете на малък олтар във вашия дом чаша вода и червена роза. След това напишете пълното си име на лист хартия и го поставете на олтара. Запалете розова свещ и помолете Архангел Метатрон, да ви помогне да срещнете подходящ за вас партньор в живота. Ако пък имате вече такъв, но нямате разбирателство, помолете да ви помогне да хармонизирате връзката си. Продължете да правите ритуала една седмица и когато розата изсъхне, излейте водата и закопайте останалата част от сухата роза в цветна градина.
На Луна в Дева отговаря Архангел Метатрон. Според едно от тълкуванията на значението на името му е:“Този, който седи най-близо до Божия трон“. Метатрон е енергичен и пламенен ангел, който работи неуморно за доброто на земните жители. Енергията му е подобна на лазарен лъч.

 

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
42344 0

Водещи новини