В този ден Земята получава мощен енергиен поток

16 февруари 2021 06:06

В този ден Земята получава мощен енергиен поток
©
12 0

Луната е в знак Овен до 05:13ч на 17 февруари

Когато Луната преминава през знака Овен, хората получават енергията на този знак. Всеки човек има способността да регулира този поток от енергия, който може да бъде както положителен, така и отрицателен. Получената енергия силно изостря емоциите. Силата на Овена прави човек нетърпелив, липсва търпение. Не търпи наличието на невидими окови. Понякога се наблюдава пренебрежително отношение към своите отговорности или желание всичко да се направи отведнъж и веднага. Време на нарастващо емоционално напрежение и импулсивност. Действията са по-резки. Не се претоварвайте физически през този период. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Да не се претоварва зрението пред компютри и гледане на телевизия. Често се появяват главоболия и се активират мигрените.

Продължава 5 лунен ден до 09:47ч на 16 февруари (от 09:26ч на 15 февруари)

Следва 6 лунен ден от 09:47ч на 16 февруари до 10:09ч на 17 февруари

Първият от “благословените дни”. Символ на деня е жеравът, който олицетворява връзката с боговете, възможност да се влезе в по-висше състояние на съзнанието. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Пасивен период.  Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Препоръчително е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме да се прекрати недоволството и отрицателните емоции. Шестият лунен ден е за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Денят е спокоен и мирен. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. През това време не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Болестите започнали в този ден протичат бързо.

Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога, ароматерапевтичен масаж. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Отърсете мисълта си от житейските грижи. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли.

Секс - В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това време е подходящо за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките. Добро време за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно състояние.

Подстригване – Ако сте решили скоро го правите, то днес е един от оптималните дни за това. Това способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови финансови източници в скоро време.

Седмичен хороскоп от 15 до 21 февруари

Покупки – Може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

3 слънчев ден – Може да получите внезапни озарения или творчески открития. Най-мощният слънчев ден  по отношение на думите. Внимавайте какво казвате, защото всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
12 0

Свързани новини