Ден на астралната борба между доброто и злото

13 февруари 2021 07:07

Ден на астралната борба между доброто и злото
© Pixabay
3140 0

Луната е в знак Риби до 17:55ч на 14 февруари

Луната в Риби стимулира емоционалността, чувството на състрадание, милосърдие, чувството за общност с всички хора, увеличава способността на интуитивното проникновение върху нещата и явленията, но също така увеличава доверчивостта, лековерността, създава желание за самосъжаление, за отпускане, за мързелуване. В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Доверете се на интуицията си.

Благоприятна позиция на небето - транзитни Марс секстил Нептун

Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва прекомерната употреба на алкохол, кафе и лекарства. Да не се напряга зрението. Може да се използват духовни практики.

2 лунен ден до 08:39ч на 13 февруари (от 08:12ч на 12 февруари)

3 лунен ден от 08:39ч на 13 февруари до 09:04ч на 14 февруари

Това е денят на астралната борба, когато е дошло времето да прочистите астралния си план, да се отървете от негативните емоции. На този ден агресията се носи във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална атака от разни същности или хора. Настройте се на самозащита, ако не искате да бъдете сред жертвите. В противен случай, тъй като този ден е свързан с центъра на гърлото и Вишудха чакра, може да се появи астма или бронхиално заболяване.

Aко се препънете или паднете - това е знак, че Висшите сили ви предупреждават

Този лунен ден има много мощна енергия. Поради това е много важно нашите стремежи да бъдат насочени към съзидателното русло, към творчеството. Сега е моментът да действате. Пасивността в този ден е опасна. Пасивният човек ще бъде победен и може да бъде наранен, както физически, така и психически. Препоръчително е на този ден да си има голяма, интензивна физическа активност, в противен случай цялата натрупана енергия, която е неизползвана, ще „вкисне“ вътре и това ще бъде вредно, може да пострадат вътрешните органи.

Добрите помисли ще донесат положителни резултати. Хората стават лесно раздразнителни и бързо може да се разгневят. Да се избягват прояви на агресия, подозрителност, задкулисни действия, злонамереност. Повишената мнителност също не бива да се допуска. Не мислете и не пожелавайте зло на никого, защото вашият негативен импулс ще бъде обезателно предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отправен, а на първо място на вас самите. Отрицателните емоции, които се изпитват ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от енергията на Луната. Ето защо в 3-ти лунен ден е добре да се прояви търпимост, миролюбие и добронамереност. Може да се отдадете на работата си - полезен и плодотворен период. Девизът на това лунно денонощие е: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си.

Много е важно да се мисли само за хубави неща в този ден

Сексът в този лунен ден трябва да бъде оригинален. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка. Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротични чувства.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

30 слънчев ден – Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Необходимо е да се очистите от всичко старо и излишно. Следете за своите мисли, по-малко говорете, дръжте под контрол емоциите. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има леко сияние.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3140 0