Много е важно да се мисли само за хубави неща в този ден

11 февруари 2021 05:59

Много е важно да се мисли само за хубави неща в този ден
© Pixabay
3917 0

Луната е в знак Водолей до 09:24ч на 12 февруари

Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Хората сега са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и да протестират срещу това, което им е противно. Не се препоръчва сега да се товарите с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят вашите интереси. Има вероятност от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система. Избягвайте да вървите пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. 

30 лунен ден от 07:39ч до 21:07ч на 11 февруари

Не всеки лунен месец има 30-ти лунен ден. Ден за равносметка, за осмисляне и преразглеждане на извършеното до сега, преход в нов етап. Спомнете си всичко хубаво, което е имало през изминалия лунен месец. За лошото изобщо не мислете. Старайте се да виждате само прекрасното и се наслаждавайте на всеки миг от живота. Огледайте се наоколо и потърсете нови поводи за радост и ликувайте.

Не се препоръчва да се започват нови проекти, но можете да завършвате старите. Нежелателно е да влизате в последния ден на лунния цикъл в дългове.

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали голяма негативност и е необходимо спешно да се отървете от нея. Използвайте всеки метод, който ви харесва. Това може да стане чрез вземане на душ, вана или мислено отработване на ситуацията, четене на мантри, молитви и други. 

Ако имате в 30 лунен ден добро настроение, това е страхотно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

Новолуние в 21:07ч в знак Водолей и започва 1 лунен ден, който продължава до 08:12ч на 12 февруари - носи енергиите на промените, новаторски дух. 

Това е много специално и необичайно време. Символ на 1 лунен ден е лампата, която означава образа на вечната светлина, духовна връзка с вселената. Следователно всички действия насочени към духовно пречистване и развитие ще бъдат от голяма полза. 

Всичко, което ще мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него. Много е важно да се мисли само за хубави неща. Лошите и злите мисли трябва да се избягват, особено ако са насочени към друг човек. 

Благоприятно е гледането в пламъка на запалена свещ. Съсредоточете се върху хубави мисли и усещането за мир и любов. Ако го постигнете, това означава, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и отрицателни емоции и сте се освободили от това, което е обременително и вече можете да се съсредоточите върху всичко, което е наистина важно за вас и това ще ви позволи да се движите напред.

Сексът по възможност е добре да бъде избягван. Организмът е в състояние на самокорекция, поради което всяка намеса ще доведе до грешка при настройването на вашия биокомпютър. Човешката енергия е отслабена, виталността е близо до нулата. 

Добре е да се направи вътрешно и външно очистване. По време на новолуние активно се извеждат от организма вредните и ненужни вещества. Тялото има нужда от много течности, за да се избави от тях. Много подходящо е да се започне лунната диета - в продължение на 24 часа от започване на новолунието, нищо не трябва да се яде, само течности се консумират. Може чай и кафе, но без захар. 

28 слънчев ден – Добре е да се отложат всички важни дела и да не се започва нищо ново. Проявете внимание и загриженост към близките си. Хубаво е да изчистите всичко наоколо – жилището, тялото, душата. Ден за уединение, за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Полезно е да се медитира, да се четат мантри.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3917 0