Седмичен хороскоп от 8 до 14 февруари

  • 08 февруари 2021 11:59

  • 6766
  • 0
Седмичен хороскоп от 8 до 14 февруари
© Pixabay

Астро-аспекти:

На 8 февруари Слънцето в съвпад с ретрогр. Меркурий

На 10 февруари ретрогр. Меркурий в квадратура с Марс

На 11 февруари Венера в съвпад с Юпитер

На 11 февруари Новолуние във Водолей

На 13 февруари ретрогр. Меркурий в съвпад с Венера

На 14 февруари Марс в секстил с Нептун

Благоприятни дни за подстригване – 8, 10, 11, 12, 13 февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата – 8, 12, 13, 14 февруари

Луната през седмицата се движи през знаците Козирог, Водолей, Риби и Овен

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

09.02. 19:23 - 10.02. 03:21
11.02. 21:07 - 12.02. 09:24
14.02. 09:30 - 14.02. 17:55

Овен – Тази седмица Юпитер – планетата на щастието - ви гарантира, че можете да постигнете много с малко усилия. Увеличаване на физическата активност ще благоприятства и улеснява ефективността на работата ви. Имате чудесни идеи, но е важно да ги запазите за себе си и да не ги разгласявате, докато не дойде време да ги реализирате. В съответствие с приоритетите, които сте си поставили, имате собствена визия и не искате да приемате компромисни решения, предложени ви от определени сътрудници или колеги.  Опитът ви предупреждава да се дистанцирате от един човек и някои подозрителни ситуации.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –8, 9

Хороскоп за февруари

Телец – Тази седмица няма да е лесна. Слънцето, Венера, Меркурий, Юпитер и Сатурн са в квадратури спрямо вашия знак. Но не се притеснявайте, това не означава, че нещо лошо ще се случи сега. Не, просто трябва да бъдете по-отдадени на това, което наистина искате и правите. Марс, който е във вашия знак, ви дава силата и смелостта, от които се нуждаете. За добро или лошо трябва да се справите с няколко неща, които не ви харесват съвсем. Не трябва обаче да реагирате прекалено, а по-скоро да подходите обективно към въпроса. В крайна сметка може да се реши всичко във ваша полза. 

Благоприятни дни – 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни –10, 11

Близнаци – Някои нерешени проблеми в миналото, сега могат да изплуват на повърхността и да потърсят своето решение. Енергийният ви потенциал не е достатъчно висок, затова е необходимо да се грижите за здравето си повече. Може да се обадят стари хронични заболявания. Ще ви липсва решителност по отношение на важни въпроси. По-добре отложете тези ситуации, ако е възможно. Грижете се повече за дома си, укрепвайте съпружеските си отношения. Ако се въздържате да критикувате партньора, близките си, домашната атмосфера ще бъде сравнително спокойна. Необходимо е да сдържате емоциите си и да контролирате нервите си.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –12, 13

Рак – Началото на седмицата може да не върви толкова гладко, колкото искате. Внимавайте да не се забърквате в конфликти. Полагате много усилия, за да постигнете положителни резултати в професионалната сфера, но има внезапни ситуации, които нарушават вашите планове. Трябва да се освободите от допълнителни задължения, нямате достатъчно енергия, за да участвате в няколко неща едновременно. Склонни сте към чести промени в настроението. Ще ви е необходимо да се уедините на по-спокойно място, където да можете да се изключите от текущите проблеми и суетата, да отдъхнете и да съберете сили. В обстановка на комфорт и уют, обкръжени от любимите си вещи, вие ще можете да се отпуснете.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни –8, 9

Лъв – Добра седмица за тези, които не преследват празни илюзии, а умеят да държат здраво юздите в ръце. На работното място се старайте да бъдете търпеливи и да запазвате нужното спокойствие. Ще се изявите като много добри стратези и анализатори. За да не допуснете грешки, проверявайте нещата по няколко пъти. Докато Венера танцува заедно своя танц с Юпитер във вашия партньорски дом, голяма е вероятността да срещнете някой важен за вас човек (особено ако сте сами) и да се сприятелявате лесно с нови хора. В живота ви също може да се върне (или да срещнете) човек от миналото ви.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни –10, 11

Дева – Необходимо ви е преосмисляне на настоящето. Трябва да измислите добър план и да останете последователни на всеки етап от изпълнението на започнатото. Полагате много усилия за постигане на положителни резултати, но има поредица от събития, които нарушават вашите планове. Важно е да се организирате правилно. Някои колеги може да ви предизвикват с действията си. Внимателно претегляйте всяка добра възможност. Обзети сте от различни мисли и емоции. Не е нужно да се притеснявате за някои парични проблеми, защото скоро ще разрешите и тези дилеми. Любовното вдъхновение ви следва.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни –12, 13

Везни – Многото планети (Слънце, Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн) във Водолей ви дават крила. Още в началото на седмицата трябва да се настроите по най-конструктивен начин. Въздържайте се от ненужни контакти и активни действия в професионалната сфера. По-голямо внимание обръщайте на детайлите и не ги пренебрегвайте, колкото и да ви се струват незначителни на пръв поглед. Приели сте твърде много ангажименти, които бавно започват да ви уморяват и сега търсите незабавни решения, за да можете да отделите повече време на някои от любимите си занимания. 

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –8, 9

Скорпион – В сряда, четвъртък и петък, бъдете предпазливи по отношение на рисковете. Действайте много внимателно и не поемайте твърде много рискове в деловата и финансовата сфера. Ще трябва обаче да се изправите пред някои предизвикателства, които не са по ваш вкус. Изпълнени сте с невероятен оптимизъм и жизненост. Усилията ви ще бъдат възнаградени, макар и не веднага. Бъдете умерени и търпеливи, тактични и спокойни крачейки по пътя към целта. В любовта сте много взискателни. Разхлабете малко примката около врата на партньора си.

Благоприятни дни – 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни –10, 11

Денят е пълен с изкушения и провокации

Стрелец – Това ще бъде много важна седмица за вас. Вие сте свободен дух и ще почувствате нужда да се изразявате. Лесно ще се справите с възникващите трудности. Слънце, Меркурий, Венера, Юпитер и Сатурн гледат любезно към вас и предлагат своите услуги. Отворени сте към нови идеи. Ако искате, можете да стъпите на пътеката на промените. Имате шанса да поставите нови основи и нови цели, които да ви мотивират да продължите напред в живота си. Възможни са нови запознанства и разширение на контактите. В живота ви може да се появи човек, с когото да ви свързват общи интереси.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –12, 13

Козирог – Започвате седмицата изпълнени с енергичност и инициативност. Марс ви подкрепя в прекрасен тригон към вашия знак. Това ви дава много нови сили, а освен това ви създава добро настроение. Помага ви при всяко важно решение, което вземате. Не е нужно да доказвате нищо на никого. Опитайте се да намерите правилния баланс между дълг, отговорност и вашите лични интереси. Пред вас ще се разкрият нови задачи, но няма да имате доверие на другите и ще опитвате сами да се справяте с тях. Изцяло ще действате по свое усмотрение, без да се доверявате на чуждите съвети.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни –8, 9

Водолей – Седмицата ще премине доста динамично. Вашето интелектуално любопитство и естествената приветливост ще ви отведат до нови хора и нови преживявания. Трудно ще се застоявате на едно място. Делата и обстоятелствата ще ви принуждават да бъдете постоянно в движение, но бързайте по-бавно! В сряда и четвъртък се очаква да превключите на по-ниска предавка, както емоционално, така и психически. В момента може да ви е нужно малко време, за да подредите дългосрочните си цели и амбиции. Избягвайте да се намесвате в чуждите проблеми, освен ако не са ви помолили за помощ.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни –10, 11

Риби – В понеделник трябва да следите за противоречиви подробности и изисквания - вие сте човекът, който трябва да постигне равновесие. Във вторник и сряда не се колебайте да отстоявате себе си, особено по правни и финансови въпроси. В четвъртък, петък и първата част на събота, разчитайте, че шансовете са във ваша полза. Може да усетите лек спад на жизнения тонус и затова да сте по-инертни. Избягвайте да участвате в спорове, защото това допълнително ще изразходи и малкото останала ви енергия. Нужна ви е повече почивка! Партньорските отношения ще бъдат във фокуса на вашето внимание.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни –12, 13

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6766 0

Свързани новини

Водещи новини