Денят е пълен с изкушения и провокации

  • 07 февруари 2021 05:59

  • 101
  • 0
Денят е пълен с изкушения и провокации
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец до 22:53ч на 7 февруари

Когато Луната преминава през този огнен знак лесно се усвоява всякаква информация. Добре е не само да се получават нови знания, но и да се предават знания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси справедливост. Да не се проявяват прекомерен оптимизъм и гордост. Засилва се стремежът към признание, желание да се блесне пред другите със знания, умения. Ограниченията се понасят трудно.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

Луната се движи на празен ход от 08:17ч до 22:53ч. През това време не предприемайте нищо важно.

В 22:53ч Луната преминава в знак Козирог.

26 лунен ден от 04:03ч на 7 февруари до 05:10ч на 8 февруари

Един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Те се суетят напразно, бърборят излишно, сплетничат. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Денят е изпълнен с провокации и изкушения. Има голяма вероятност да бъдете манипулиран и притиснати да вземете решение. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Има опасност да изразходвате енергията си напразно, затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, повече време да почивате и да не хабите силите си. През този ден не си струвада предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Сега хората са склонни към глупаво и лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Нараства опасността от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Не се препоръчва физическото натоварване.

Ден на пасивност, усамотение и покой

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи и благоразумни. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. В този ден е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

24 слънчев ден – Необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие. Много труден и критичен ден, който служи за проверка силата на собствената вяра, на съвестта и жизнените принципи. Денят е благоприятен само за онези хора, чиято вяра е непоклатима, не се поддават на никакво изкушение. За останалите може да е ден на тежки изпитания.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
101 0

Свързани новини

Водещи новини