Благотворителни постъпки в този ден, няколко пъти увеличават благата карма

  • 02 февруари 2021 06:03

  • 107
  • 0
Благотворителни постъпки в този ден, няколко пъти увеличават благата карма
© Pixabay

Слънцето в квадратура с Марс –Продължава влиянието от аспекта. Има голяма вероятност от ескалация на конфликти, възникване на аварии, инциденти. Действията ще бъдат управлявани от гнева. Стремежът да се действа веднага може да създаде неприятности. Ако почувствате и най-малкия гняв в себе си, не го подхранвайте, не го раздувайте до по-големи размери. Вместо това се заемете с тежко физическо натоварване или спорт. Това ще ви помогне да намалите напрежението и да избегнете конфликтните ситуации.

Луната е в знак Везни до 16:16ч на 3 февруари

Луната в знак Везни носи атмосфера на покой и хармония. Снижена е вероятността от конфликти. Лесно се осъществяват контактите и се стига до компромиси. Подходящо време да се помирите с тези, с които сте скарани. Сега по-лесно се дава прошка. През това време хората отдават повече значение на външните правила на приличие, нормите на етикета и затова са деликатни и приятни в общуването си. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Затова отложете решенията за по-добър момент. Настроението като цяло е стабилно.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

21 лунен ден продължава до 23:28 на 2 февруари ( от 21:55ч на 1 февруари )

21 лунен ден е силно енергиен, с космически оттенък. Мистерията на деня се крие в символичното съединение на Дух, Душа и Знания. Енергията е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец.

Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Подходящо е за колективно общуване и работа. Не трябва да прекарвате дълго време в уединение. Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости.

Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите как да поправите последствията.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма, но ако са направени с чисто сърце, а не с користна цел. Не трябва да се хвалите за това.

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Хороскоп за февруари

22 лунен ден започва от 23:08ч на 2 февруари до 00:21ч на 4 февруари

19 слънчев ден – Не поемайте никакви ангажименти. Не давайте обещания, не правете планове, не започвайте нови дела, нови реформи. Не лъжете. Не оскърбявайте и не обиждайте никого. Не проявявайте злоба нито в мислите, нито в думите си. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Може да си позволите да бъдете сантиментални, полезно е да си поплачете.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
107 0

Свързани новини

Водещи новини