Ден, подходящ за размисъл и вземане на важни решения

  • 01 февруари 2021 05:56

  • 2458
  • 0
Ден, подходящ за размисъл и вземане на важни решения
© Pixabay

Слънцето в квадратура с Марс – Днес и следващите дни има голяма вероятност от ескалация на конфликти, възникване на аварии, инциденти. Действията ще бъдат управлявани от гнева. Стремежът да се действа веднага може да създаде неприятности. Ако почувствате и най-малкия гняв в себе си, не го подхранвайте, не го раздувайте до по-големи размери. Вместо това се заемете с тежко физическо натоварване или спорт. Това ще ви помогне да намалите напрежението и да избегнете конфликтните ситуации.

Венера влиза във Водолей, където ще остане до 25 февруари

Луната е в знак Дева, където ще остане до 13:26ч на 1 февруари

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

От 13:11ч до 13:26ч Луната се движи на празен ход. В тези 15 минути не предприемайте и не купувайте нищо важно.

В 13:26ч Луната преминава вече в знак Везни.

Най-уязвими са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

20 лунен ден продължава до 21:55 на 1 февруари ( от 20:42ч на 31 януари )

Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размисъл и вземане на важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и кои действия наистина са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Следете за своите мисли, думи и постъпки. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов или признание за вина. Няма значение. Главното е да сте искрени.

Всички ваши действия трябва да са внимателно обмислени. По-добре да работите бавно, но качествено, като проверявате всяка предприета стъпка. Направете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще имат тези, които работят в колектив, задружно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде. Самостоятелната работа ще изчерпи бързо енергийните ви резерви.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Сцена на ревност и неразбирателство могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно, по-малко активно. Това важи за човешкото поведение. Процесите в организма не се извършват толкова бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично ниво става изчистването му. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Внимавайте да не го травмирате. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

21 лунен ден започва от 21:55ч на 1 февруари до 23:08ч на 2 февруари

18 слънчев ден – Празничен и весел ден, старайте се да правите всичко с лекота и усмивка на лице, да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, размяна на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2458 0

Водещи новини