Добре е да се съблюдава умереност във всичко

28 януари 2021 06:56

 Добре е да се съблюдава умереност във всичко
© Pixabay
9 0

Луната е в знак Лъв от 04:55ч до 10:04ч на 30 януари

Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Да не се критикува никой през това време, особено началниците. Когато Луната преминава през този знак, хората започват да изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание.

Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот

Луната в Лъв кара да "пее" цялата кръвоносна система. Сега тя е много по-активна, отколкото в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да "се размърда" малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Пълнолуние в 21:17ч в знак Лъв.

По време на пълнолунието хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт. Особено чувствителни са жените към влиянието на пълната Луна. Лекарствата приети в пълнолуние действат силно и в същото време активно проявяват своето странично действие. Да се избягват хирургичните намеси, освен при спешни случаи. Сега има изтичане на най-много кръв и организма силно отслабва и трудно се възстановява. Подходящо е да се започне лунната диета.

Нееднозначен и непредсказуем ден

16 лунен ден продължава до 17:07ч на 28 януари (от 16:01ч на 27 януари)

Символ на деня е Психея (олицетворение на човешката душа в древна Гърция). Един от “чистите дни”. При човек започва да се чисти душата. Ден за приемане на красотата под всяка форма. Добре да се съблюдава умереност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Не бива да се нарушава хармонията на деня. Запазете равновесие и спокойствие, в никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен. Забранени са крещенето, безцеремонността, проявите на злоба и завист. Старайте се да не проявявате недоволство. Ако човек живее в съответствие с енергията на деня, то той ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - злоба, завист, празното любопитство, отмъстителност, ако не е припрян и не твърде активен в живота - той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по еволюционната стълба и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители.

Да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци

Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят гладни животни и птици.

Ден, в който се обновява кръвта. Уязвим е черният дроб и може да има алергически реакции. Петно на дрехата е знак за духовна нечистота.

Отношения – Време за стоене у дома. Най-спокойният период в семейните отношения. Всички чувстват енергиен спад. Никой няма вече сили за спорове и скандали. След напрежението, най-накрая се появява възможност за спокоен отдих. Обърнете внимание на децата.

Препоръчително е да се въздържате от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Много нежелателни са случайните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте.

Щастлив ден за креативните хора

Добре е да се отложи подстрижката за по-добро време. Днес няма да ви донесе особена полза.

17 лунен ден започва от 17:07ч на 28 януари до 18:17ч на 29 януари

14 слънчев ден – Добре е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага. Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9 0

Свързани новини