Нееднозначен и непредсказуем ден

25 януари 2021 06:20

  Нееднозначен и непредсказуем ден
© Pixabay
2371 0

Как ще се отрази предстоящата квадратура между Слънцето и Уран (на 26.01.). днес и в следващите дни? Засилва се напрежението. Възможно е да предизвика конфликти и трудности в сферата на бизнеса. Възможни са неочаквани промени и ситуации. Може да се отрази неблагоприятно върху поведението на хората, също върху здравословното състояние, да се появят проблеми от психо-емоционален характер. Непредсказуемост на събитията, повечето, от които могат да бъдат крайни и шокиращи. Могат да възникват внезапни романтични влечения, но те няма да са дълготрайни и устойчиви. С особено внимание да се прилагат правилата за безопасност при работа с електрически уреди и инсталации, химически вещества. Възможни проблеми в авиацията. 

Луната се движи на празен ход от 09:18ч до 20:53ч. 

Ако можете почивайте или вършете обичайните неща. Не започвайте нищо ново и важно, не подписвайте договори, не посещавайте държавни администрации за уреждане на важни въпроси, не кандидатствайте за нова работа, не купувайте скъпи стоки. 

Луната е в знак Близнаци до 20:53ч на 25 януари

Добро време за комуникативните и мобилни хора. Периодът ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид - телефон, SMS, интернет, общуване на живо.

Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения.

Много важно да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна. 

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете. Лесно се хваща простуда в белите дробове. Избягвайте да пушите и да стоите дълго в непроветрени помещения. Не се учудвайте, ако не се чувствате добре след това. Да не се претоварва нервната система. Да се пият билкови настойки от успокоителни треви - невен, дилянка.

Ден, в който молитвите биват чути

13 лунен ден продължава до 14:14ч

Вселената може да повдигне мистериозен воал и да освети пътя към неизвестното бъдеще. Изостря се чувството за справедливост и към всичко прекрасно. Може да изпаднете дори в сантименталност. Следвайте своите желания. 

Възможно е да се върнат отново стари проблеми. В този лунен ден трябва да се извлече полза даже от неприятностите. Помнете, че заедно с проблемите ни се изпращат знания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на обстоятелствата. Вместо да се дразните на проблема, гледайте на него като добър шанс да оправите всичко по най-добрият начин. Този ден се счита за неблагоприятен за реализация на нови проекти.

14 лунен ден започва от 14:14ч на 25 януари до 15:04ч на 26 януари

Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. 

Денят щеше да е много удачен, ако не беше празния ход на Луната през целия ден. В някои дела съдбата ще ни покровителства и ще ни предпазва от неприятности. Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате. Всяко физическо натоварване е полезно.

Възможно е да се изпита печал, меланхолия. Добре е този ден да се направи изчистване на всичко, но най-вече на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. 

Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии, но ако има подрастващо поколение в него, може да има усложнения. Напълно достатъчно е да им отстъпите в този момент. 

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да се изпробват нови техники.

Подстрижка – до 14:14ч може да се подстригвате, но ако го правите сами, не давайте дори на близки хора да го правят, а след 14:14ч може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този период. 

11 слънчев ден – В този ден се препоръчва всичко да се прави с лекота, бързо, да се приведе дома в ред. Занимавайте се с много дела, но не зацикляйте само върху едно нещо. Не се бойте от проблемите и смело ги решавайте. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. Добър за творческите личности.


 

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2371 0

Свързани новини