Да се ограничат контактите и да не се влиза в спорове и разправии

20 януари 2021 06:11

Да се ограничат контактите и да не се влиза в спорове и разправии
© Pixabay
2497 0

Марс в съвпад с Уран – води неочаквани постъпки и екстравагантно поведение. Желание за промени, независимост и импулсивност в действията. Не е изключено да има инциденти, нещастни случаи или на насилие. 

Луната е в знак Овен и се движи на празен ход от 10:30ч до 20:57ч. 

Характерни са лесна раздразнителност, избухливост и дори агресивност. Емоционалното напрежение нараства, възниква импулсивност, конфликтност. Старайте се да контролирате емоциите и да не изяснявате отношенията. Компромиси трудно се постигат сега. 

Появява се желание да се решават всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва търпение. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. През деня може да се появи главоболие. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите. 

Да не се предприемат важни действия, не е подходящо за полагане на начало, за сериозни покупки, за сключване на договори. 

В 20:57ч Луната преминава в знак Телец.

8 лунен ден продължава до 11:45ч на 20 януари

Там където има много хора може да възникне емоционално напрежение. Характерни са емоционалната нестабилност, както и безпричинна промяна в настроението. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие и да приемате всичко с известна доза ирония. Не се съпротивлявайте на промените. Всичко, което дойде до вас трябва да се приема като божествен урок, който обезателно е нужно да се научи. Освободете се от ненужни и стари вещи. 

9 лунен ден започва от 11:45ч на 20 януари до 12:98ч на 21 януари

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Всичко, което идва до вас трябва да се приема като божествен урок

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Препоръчва се очистване на помещенията физически и енергийно. 

Секс - В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат изнасилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Опитайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Време за укрепване на роднинските връзки и между близки хора. Старайте се да направите нещо приятно за другите. 

 

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2497 0

Свързани новини