Всичко, което идва до вас трябва да се приема като божествен урок

  • 19 януари 2021 06:58

  • 3237
  • 0
Всичко, което идва до вас трябва да се приема като божествен урок
© Pixabay

Слънцето преминава в знак Водолей в 22:41ч

Луната е в знак Овен до 20:57ч на 20 януари

Този период се определя за човек като време на засилена умствена дейност, целеустременост и оптимизъм. Въпреки това, в дните, когато Луната е в знак Овен, раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се увеличават. Емоционалното напрежение нараства, възниква импулсивност, засилва се конфликтността. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не изяснявайте отношенията. Компромиси трудно се постигат сега. Появява се желание да се решават всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва търпение. Да се намали физическата активност, освободете се от тежки домашни задължения. Едва ли ще се получи добър резултат. По-добре пълноценно почивайте и събирайте сили. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. През деня може да се появи главоболие. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Седмичен хороскоп от 18 до 24 януари

7 лунен ден продължава до 11:24ч

Време на сериозни провокации. Може да предприемате само това, което може да бъде завършено. Трябва да се планира и ефективно да се разпределят действията. Иска се самоконтрол и организация. Днес не трябва много да се говори. Колкото по-малко, толкова по-добре. Не бива да се псува, да се злослови, да се лъже, да се говорят неприлични неща. Всичко това бива наказуемо.

8 лунен ден започва от 11:24ч на 19 януари до 11:45ч на 20 януари

Огнената стихия владее периода. Огънят не само е символ на деня, но носи и оздравителен ефект. Сега започва да се обновява всяка клетка на организма. Не се препоръчва активност. Стремете се само към доброто. Всички замислени по-рано начинания придобиват абсолютно нова форма.

Характерни за този лунен ден са емоционалната нестабилност, както и безпричинна промяна в настроението. Това състояние се дължи на факта, че става преструктуриране на човека - старите ментални модели се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени.

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения

Нежелателно е да сте гневни и нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие и да приемате всичко с известна доза ирония. Не се съпротивлявайте на промените, защото може да възникнат твърде сериозни усложнения както в психически, така и във физически план.

Всичко, което дойде до вас трябва да се приема като божествен урок, който обезателно е нужно да се научи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Там където има много хора може да възникне емоционално напрежение. Пълното уединение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки, приятели, хора със сходни разбирания. Тук едва ли ще срещнете провокации.

Тайните днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас

Време за обновление, за очистване - душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и стари вещи. Заболявания започнали в този ден може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. Най-добре е да се яде лека храна. Интимните отношения е добре да се избягват.

Подстрижка – Препоръчително е само до 11:24ч.

5 слънчев ден – Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Не трябва да се нарушава хармонията в този ден. Особено актуално е правилото: „Мълчанието е злато”. Не трябва да има конфликти, затова проявявайте разбиране към другите. Добре е да се помирите с някого, ако сте скарани.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3237 0

Свързани новини

Водещи новини