Бъдете внимателни: всичко, което казвате, може да се реализира

  • 18 януари 2021 05:58

  • 5822
  • 0
Бъдете внимателни: всичко, което казвате, може да се реализира
© Pixabay

Луната е в знак Риби и се движи на празен ход до 09:08ч. В това време не предприемайте нищо важно.  

В 09:08ч Луната преминава в знак Овен. Емоционалното напрежение започва да се увеличава, възниква импулсивност, засилва се конфликтността. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не изяснявайте отношенията. Компромиси трудно се постигат сега. Появява се желание да се решават всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва търпение.

Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. През деня може да се появи главоболие. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

6 лунен ден започва до 11:02ч

7 лунен ден започва от 11:02ч на 18 януари до 11:24ч на 19 януари

Денят е сложен. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега.

Може да ви провокират, но внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива на всяка дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни: всичко, което казвате, може да бъде реализирано. Това, което силно пожелаете на някой или на себе си – хубаво или лошо - може да се сбъдне. Хубаво е да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Не бива да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности, дори вече да сте забравили.

Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не трябва да се казват лъжи, да се проявява лукавство. Това е ден на разобличаването, на активна борба със злото. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не трябва да се яде пилешко месо, яйца или продукти приготвени с тях. Може да се проведе гладуване.

Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с много нежни думи, комплименти, любовни игри. Добре е да използвате музика, тъй като засилва очароващото въздействие. В отношенията си е позволено да говорите само за любов. В никакъв случай не допускайте да се стигне до конфликт и да изричате гневни думи.

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

4 слънчев ден – Денят се счита за тежък и напрегнат. Време за изпълнение на дълга. Ден на борба за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5822 0

Свързани новини

Водещи новини