Седмичен хороскоп за 11 до 17 януари

  • 11 януари 2021 09:15

  • 5656
  • 0
Седмичен хороскоп за 11 до 17 януари
© Pixabay

Енергията тази седмица е особено нестабилна. Меркурий във Водолей ще направи квадратура с Уран от знака Телец. Този аспект означава „стреляне напосоки“, неприятни изненади, новини, открития, които могат да ни извадят от равновесие; скандали и повишени здравословни проблеми. Възможни са проблеми в трафика - пътен, въздушен и т.н. ... но също така и "трафика“ на информация, Интернет, затруднения в комуникацията. Неприятни моменти, свързани с по-младото население.

Венера на 14 януари ( както и новолунието, което се провежда в знак Козирог) прави тригон с Уран от знака Телец и това е страхотен период за любовни изненади, но и за солидни печалби. На 14 януари Уран тръгва в директно движение в знака Телец.

По същество периодът от 4 до 21 януари е изключително тежък за нас и може да доведе до активиране на проблеми в различни сектори. Започва от квадратурата на Меркурий с Уран, преминава през квадратурата на Марс със Сатурн и Юпитер и завършва с квадратурата на Юпитер с Уран.

Астро-аспекти

На 11 януари Меркурий в съвпад с Юпитер

На 12 януари Меркурий в квадратура с Уран

На 13 януари Новолуние в 07:01ч в Козирог

На 13 януари Марс в квадратура със Сатурн

На 14 януари Венера в тригон с Уран

На 14 януари Уран става директен

На 14 януари Слънцето е в съвпад с Плутон

На 17 януари Юпитер е в квадратура с Уран

Благоприятни дни за подстригване – 12, 13, 14, 16 и 17 януари

Благоприятни дни за боядисване на косата – 13, 14, 15 и 16 януари

Луната през седмицата се движи през знаците Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

11.01. 00:00 - 11.01. 15:31 

13.01. 09:23 - 13.01. 18:45 

14.01. 11:29 - 16.01. 00:18

Звездният път на Меркурий във Водолей

Овен – Опитите да укрепите позициите си, да се стабилизирате във финансовата сфера и в същото време да отговорите на исканията на партньори и сътрудници, ще изискват голямо количество енергия и воля от вас. Трябва да ограничите експлозивния си характер, за да не разваляте настроението на всички около вас. С партньора ви ще имате по-добро разбирателство, особено в новите начини за забавление. Тези, които са свободни, имат възможност да срещнат интересен човек по пътя си. Много от вас ще осъзнаят, че наистина имат късмет и ще се осъществят някои от техните желания. Не прекалявайте със сладкиши и мазни храни, защото стомахът ви е по-чувствителен. 

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –12, 1

Телец – Напразно ще спорите с началниците си - те няма да ви чуят, нито ще приемат вашите предложения, независимо колко добри са те. Това ще внесе много напрежение и нервност. Въпреки огромното количество енергия, която имате, ежедневният стрес ще ви изтощи. Ще използвате периода, за да си починете и да направите планове за бъдещето. Ще ви бъде по-удобно да останете у дома със семейството си. Използвайте времето за учене, четене, усвояване на някои нови умения. Вашият партньор ще бъде взискателен, което може да ви раздразни, защото искате да се изолирате възможно най-много и да прекарате време със себе си. 

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни –14, 15

Близнаци-  Мнозина започват да изпълняват решенията, които са взели през предходните месеци. Вече сте променили много неща и ви очакват още промени. Бъдете внимателни и се пазете от наранявания. Вашите взаимоотношения могат да бъдат приятно пикантни или да се засили интимността ви с Венера, която сега е във вашия слънчев осми дом. Постигате желанията си с чар. Това е страхотно време да опознаете себе си по-добре, когато влезете в контакт с по-дълбоките си нужди и желания. Подходящо време за прекарване на времето със семейството си. В крайна сметка отношенията вероятно ще се заздравят, тъй като се разбирате по-добре.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –11, 16, 17

Рак – Този период е доста статичен, бавен. Това не означава, че нямате бизнес/делови шансове, но те са малки в сравнение с това, от което се нуждаете. Някои планове бавно започват да узряват. На дневен ред са въпросите, които досега сте игнорирали. Имате възможност да решите всичко във ваша полза. Решени сте да подновите контактите си с приятели и бизнес партньори. Очаква ви важен и конструктивен разговор с партньора ви. Не влизайте в спорове и особено за малките неща. Вашите отношения ще се подобрят с времето. Трябва да изчакате. Обърнете внимание на децата. Възможни проблеми с тях в комуникацията. Бъдете търпеливи и не действайте агресивно спрямо тях.  За необвързаните предстоят флиртове, любовни афери. 

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –12, 13

Венера в Козирог – желязната лейди

Лъв – От една страна, ще се радвате на сигурността от работата си, която ви дава, от друга страна - ще почувствате голяма нужда да промените нещо и да излезете извън настоящата рамка. Зимата обикновено ви носи липса на енергия и малко по-слаб имунитет, а сега това може да бъде допълнително влошено от енергийните разходи и проблемите със съня. Полезно  е да поддържате добросърдечни отношения със служители или колеги. Могат да възникнат служебни романтични връзки или флиртове, свързани с колеги или клиенти. Всички ви харесват. И как да не ви харесват като имате всички отговори и добре умеете да се забавлявате. 

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни –14, 15

Дева – През тази седмица ще имате множество задължения, които няма да ви позволят да се отпуснете. Отношенията с колегите не винаги ще бъдат чудесни. Проявете известна предпазливост по финансовите въпроси. Понеделник и вторник са лоши дни за импулсивни покупки. Вашето здраве не е най-силната страна. Времето е подходящо да усвоите нови умения, особено практически и да потърсите информация, която ви помага да подобрите работата, здравето и навиците си. Този период благоприятства връзките с деца, укрепването на връзката с романтичен партньор или разширяване на кръга от познати. Като цяло ще имате късмет.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни –11, 16, 17

Везни –Плановете ви едва ли ще могат да бъдат реализирани през тази седмица, но това не означава, че не трябва да работите по тях и да се ангажирате максимално. Не бива да бързате, защото бързането би довело само до грешки и неуспехи. Възможни са настинки и проблеми с костите и хормоните. Този период може да не отговаря на вашите любовни очаквания, но не може да се каже, че той е лош. Има шанс някой "отстрани" да ви заинтересува ... и да разчупи монотонността в живота ви. Вие сте по-комуникативни и приятелски настроени и вече по-удобно и свободно ще можете да изразявате своите идеи и мнения.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –12, 13

Скорпион – Търсете шансове, защото ще ги има. Обещанията, които сте дали или получили, ще бъдат спазени, а вие ще бъдете спокойни, изпълнени с удовлетворение. Тази седмица акцентът е върху семейните и брачните отношения. От една страна можете да разрешите всичко по-лесен и красив начин, а също така можете да отидете в другата крайност и да направите бъркотия без особена нужда. По принцип за онези връзки, които са нестабилни и разклатени, този период може да бъде доста стресиращ. Гърлото и дихателните ви пътища ще бъдат чувствителни. Освен това, това е период, в който изразходвате много енергия и понякога трябва да намирате моменти за релаксация и почивка. 

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни –14, 15

Стрелец – Усещате прилив на положителна енергия и оптимизъм и той ще продължи. Меркурий в трети дом ви дава по-голяма умствена яснота. Ще ви насърчава да установявате връзки, да придобиете нови интереси и умения, да споделите вашите идеи. Опитайте се да разрешите всеки възникващ проблем веднага, не го замитайте под килима. Венера преминавайки през втория ви дом може да увеличи доходите ви. Има шанс за бурни и кратки любовни събития, за много флиртове и интересна комуникация с противоположния пол. Възможности за наранявания. Също така ще бъдете склонни към настинки и проблеми с гръбначния стълб.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –11, 16, 17

Транзитен Марс в Телец

Козирог – Дори и в най-трудните и сложни моменти - не се отказвайте! Ще имате малки разногласия относно разходите, финансите или планирането на съвместни дейности с половинката си. Скоро пред вас (основно се отнася за необвързаните) ще се появят интересни възможности за контакти с противоположния пол - чрез социалните мрежи или чрез приятели. Венера във вашия знак ще привлича любовта и вниманието на другите към вас - пригответе се за някои красиви и приятни изненади. Възможни са спад на имунитета, настинки и възпалено гърло. Като цяло късметът ви е гарантиран. 

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –12, 13

Водолей – Тази седмица ще бъдете максимално фокусирани върху работата. Предпочитате да поемете ръководството над нещата, когато става въпрос за умствени или интелектуални задачи, вместо да се консултирате с други или да си сътрудничите. Ще се справите добре, но сериозно ще започнете да мислите, че е време да промените нещо. Едва ли нещо може да помрачи вашето щастие и добро настроение през седмицата. Дори малките семейни перипетии ще решите с лекота. Партньорът ви вероятно се чувства леко пренебрегнат и трябва да му покажете, че ви е грижа. Не мислете само за себе си. Около вас има хора, които ви обичат и които се нуждаят от вас. Отделяйте достатъчно време за релакс и почивка.  

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни –14, 15

Риби – В началото на седмицата внимавайте да не попаднете в конфликти. Хората, които очаквате да ви подкрепят може да не са на ваша страна и да имат други намерения, противоречащи на вашите планове. Не се страхувайте да изхвърлите старото в полза на новото. Ще сте чувствителни към настинки - гърлото е слабо място. Старайте се да си почивате и да се отпускате повече. Възможно е да ви измъчва безсъние. Това е времето, когато някои мечти и надежди се сбъдват. С приятели ще установите топли отношения. В края на седмицата очаквайте да имате късмета на ваша страна. Звездите ще помогнат на вашите усилия да направите правилното нещо. 

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни –11, 16, 17

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5656 0

Свързани новини

Водещи новини