Всеки знак през този ден трябва да се възприема като някакво важно указание

Луната е в знак Скорпион, където ще остане до 13:16ч на 9 януари

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат не от добро настроение, а от депресивни мотиви и печални мисли. Такива решения като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. Вместо да разрешим проблема, ние го заплитаме още повече. В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото за времето след това. По-скоро вашето внезапно желание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и ако все пак го реализирате, в последствие ще се окаже, че ви носи повече огорчение, отколкото удовлетворение. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положително мислене. Усмихнете се на неудачите и безизходните ситуации и в същия този миг камъкът в сърцето ви ще се окаже белоснежен сияещ лотос на вашето просветление.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

25 лунен ден от 02:31ч на 8 януари до 03:46ч на 9 януари

Днес се придържайте към максимата: “Бързай бавно”. В този ден никой не трябва да бърза. Не се препоръчват активност, прибързаност, суетене. Не трябва да се започва нищо ново, никакви важни дела, но трябва да се довърши започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Това е ден за съсредоточаване, самовглъбяване, за вътрешна работа. Отстъпете крачка назад и се постарайте да видите всяка една ситуация в дълбочина.

Вслушвайте се във вътрешния си глас. Счита се, че тихия глас на интуицията днес е гръмогласен. Нищо от случващото се не е случайно особено днес. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като някакво важно указание. Ден на пророчествата и предсказанията. Може случайно да отворите книга или по друг необичаен начин в този ден и да откриете търсеният отговор или необходимата ви информация. Логиката и разумът сега минават на по-заден план. Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размишления, за активна вътрешна работа.

Душевният свят на всеки човек е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство днес. Не разголвайте душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да го правите. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

В този лунен ден е подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият - не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

24 слънчев ден – Необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие. Много труден и критичен ден, който служи за проверка  силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. Денят е благоприятен само за онези хора, чиято вяра е непоклатима, не се поддават на никакво изкушение. За останалите може да е ден на тежки изпитания.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Избрано от Интернет