Днешният ден има огромна преобразуваща и съзидателна сила

  • 07 януари 2021 06:23

  • 3071
  • 0
Днешният ден има огромна преобразуваща и съзидателна сила
© Pixabay

Луната е в знак Везни и от 07:56ч до 10:56ч се движи на празен ход.

В тези три часа избягвайте да предприемате нови неща.
Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

В 10:56ч Луната преминава в знак Скорпион, където ще остане до 13:16ч на 9 януари

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Всяка проява през това време на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Не трябва да се вземат бързи решения. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положително мислене.
Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

24 лунен ден от 01:17ч на 7 януари до 02:31ч на 8 януари

В този лунен ден е бил разрушен Иерусалим. Свързан е с енергията на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели.

Време на разрушаване на старото и създаване на новото. Може да усетите необичаен прилив на емоции, сили и енергия. Много хора не са готови да се справят с тази мощ. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия.
Важно време, към което трябва да се отнасяте с повече отговорност, събиране на плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно делата ви. Ден за разрушаване на старото и създаване на ново. Спомнете си за своите корени, за предците си. Време за укрепване на физическото и духовното здраве.

Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация.
24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добър ден за контакти и завързване на познанства, съпружески отношения и любовни срещи. Подходящо е за уединение на влюбени сърца.

Покупки - Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.
Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.


23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и  се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Недопустимо е да се проявява пренебрежително отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят.

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3071 0

Водещи новини