Седмичен хороскоп от 4 до 10 януари

Астро-аспекти

На 5 януари Меркурий в съвпад с Плутон

На 6 януари Марс преминава в знак Телец

На 8 януари Меркурий преминава в знак Водолей, а Венера в знак Козирог

На 8 януари Слънцето в секстил с Нептун

На 9 януари Меркурий в квадратура с Марс

На 9 януари Венера в тригон с Марс

На 10 януари Меркурий в съвпад със Сатурн

Благоприятни дни за подстригване – 4, 7, 10 януари

Благоприятни дни за боядисване на косата – 4, 5, 6, 7, 10 януари

Луната през седмицата се движи през знаците Дева, Везни, Скорпион и Стрелец

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

04.01. 23:35 - 05.01. 07:43;

07.01. 07:56 - 07.01. 10:56;

09.01. 04:00 - 09.01. 13:16;

10.01. 20:30 – 11.01 15:31

Овен – Седмицата ще бъде изключително динамична. Не всичко в личния ви живот протича толкова добре, колкото бихте искали. Опитайте се да промените вашата гледна точка и да разберете гледните точки на другите. Това е най-добрата стратегия в момента. Много бързо губите хладнокръвие, особено при трудни разговори, където казвате неща, които нараняват други хора. Това може да натовари дългосрочно вашите отношения и скоро ще съжалявате за думите си. Винаги бъдете внимателни и запазете вътрешното си спокойствие. Спокойното отношение помага да се изяснят нещата.

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни –5, 6

Телец – Имате достатъчно енергия за реализиране на вашите проекти, няма ограничение за вашата отдаденост и трудолюбие. Подхождайте внимателно към всяко ново начинание. Имайте предвид, че не всички проекти вървят точно както е планирано; винаги може да има нови препятствия, които да срещнете по пътя си. Не се оставяйте да се разсейвате от странични начинания, бъдете търпеливи, формирайте стратегия за проектите, които искате да предприемете, за да съживите предишния успех. Емоционалните изблици ви карат да казвате неща, за които по-късно ще съжалявате. Вероятно е най-добре, ако се опитате да се отстраните от всяка напрегната ситуация на тихо място, където можете да размислите за това как се чувствате.

Благоприятни дни – 4

Бъдете внимателни –8, 9

Близнаци – Седмицата ще е успешна и благоприятна, но не можете да избегнете всички трудности. Дори в момента да се чувствате пълни с енергия, важно е наистина да се грижите за себе си. Напомняйте си многократно, за да си правите почивки. Ако срещате проблеми във връзката си, вероятно вие сами сте си виновни. Докато продължавате да изпитвате търпението на партньора си, няма да получите така желания мир и хармония. Придържайте се към по-малки разходи, за да ограничите всякакви потенциални щети. За нови запознанства и отношения сега не е много удачен периода.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –4, 10

Рак – Съдбата ви подкрепя и ви носи всичко, което можете да си пожелаете. Но все пак не бива да мързелувате! Не забравяйте: без усилия няма успех! Когато вашите колеги поискат помощ, можете да им окажете определена подкрепа, но не им позволявайте да се възползват от вас. Вашето положително отношение ви позволява да работите и комуникирате добре с другите. Бъдете готови любовта да се появи ненадейно, не е нужно да правите много, за да бъдете забелязани. Вашата тайна е просто да бъдете себе си, дори понякога да се чувствате малко несигурни. Важното е, да сте подготвени за всякакви събития. Създайте нови контакти, защото те може да ви бъдат изключително полезни в бъдеще.

Благоприятни дни – 4, 8, 9

Бъдете внимателни –5, 6

Лъв – Имате значително повече енергия от обикновено. Възползвайте се максимално от първоначалния си ентусиазъм. Не се колебайте да изпробвате неща, които винаги сте искали да опитате. Концентрирайте се върху това, което е наистина важно, а именно вашия любим/а или ако сте необвързани - ​​някой, когото желаете! Ако е възможно, прекарайте един уикенд в хубав хотел или ако не можете да направите това, използвайте въображението си - ако връзката ви е специална за вас, направете някои стимулиращи планове и ги приведете в действие.

Хороскоп за януари 2021

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –8, 9

Дева – Тази седмица ще се проявите като много добри анализатори и стратези. Предпочитате да проверявате всичко по три пъти, за да се избегнат грешки и проблеми. Ще вдъхновявате околните с ентусиазмът си и лекотата, с която вършите нещата. Не бъдете твърде сдържани по отношение на плановете си, информирайте другите какво се опитвате да постигнете и ще получите ценни съвети и подкрепа от тях. По-добре е да слушате сигналите на тялото си и да си почивате кратко, вместо да се напъвате прекалено силно и да рискувате да стигнете до умора. Не пропускайте в свободното си време да се разтоварвате с любимите си развлечения, което ще ви зареди с нови сили. Намерете време да се срещнете и с приятелите си.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни –4, 10

Везни – Преживявате период на застой в живота си. Трудно се справяте с препятствията, с които сте се сблъскали. Чувствате, че усилията ви сякаш ще се пропилеят, но това не е вярно. Този период е тест за вас; има за цел да ви мотивира да се борите още по-силно за мечтите си! Не се отказвайте! Вие сте на крачка от постигането на целите си, така че трябва да продължите да опитвате. Ако намерите правилния начин да правите нещата, ще имате успех. Ще попаднете на нови източници на ентусиазъм и вдъхновение. Можете да очаровате всеки, когото срещнете. Излезте и се насладете малко на възхищението на околните.

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни –5, 6

Скорпион – Седмицата носи добри възможности за вас, енергийният тонус ще е доста висок. Меко казано, вие сте донякъде затрупани с работа и задачи, което се очаква от вас. Имате способността да се справяте с много неща, но трябва да управлявате ефективно всяка дейност. В средата на седмицата ще имате добро настроение, но в последните й дни трябва да сдържате емоциите си и да контролирате нервите си. Често може да възникват недоразумения, особено с роднини и приятели. За да избегнете влошаване на напрегнатата ситуация, въздържайте се да действате в разгара. Нуждаете се от малко време и търпение, за да помислите и разберете нещата.

Благоприятни дни – 4

Бъдете внимателни –8, 9

Стрелец – Седмицата ще е лека. Поемете си въздух и се освободете от ненужните тежести. Наясно сте колко предизвикателно е ежедневието и какви са изискванията на вашата работа към вашата издръжливост. Не е необходимо да се притеснявате от конкуренцията точно сега, когато вашата звезда е във възход! Вашият приятелски и спокоен начин на общуване се цени от всички, което ви помага да укрепите съществуващите си отношения. Свободните Стрелци могат да попаднат на необичайно стечение на обстоятелствата. Оглеждайте се дали някъде наоколо не се навърта някоя привлекателна личност и да ви излезе късмета.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –4, 10

Козирог – Няма причина да се чувствате притеснени. Отворете очите си широко и открийте безбройните възможности, които са на ваше разположение. Търсите доказателство дали решенията, които сте взели са верни. Запазете спокойствие, бъдете оптимисти за бъдещето и оставете събитията да се развиват, по-добри времена са на път. Останете отворени за възможностите и си позволете да бъдете ентусиазирани. Ако вече сте достигнали лимита си с рутинни задачи, трябва да отделите лично време. Прекарвате щастливи часове със семейството и искате още повече време с тях. Това ви кара да се чувствате силни и в хармония със света. Срещата с близки приятели ще бъде много приятна и интелектуално стимулираща.

Благоприятни дни – 4, 8, 9

Бъдете внимателни –5, 6

Водолей – Благодарение на вашата самоувереност и харизма, често сте във фокуса на вниманието. Разбира се, ласкателно е да знаете, че другите са впечатлени от вас, но тази ситуация също може да представлява заплаха за настоящата ви връзка и да породи ревност. Нещата, които сте планирали, ще се реализират със знак плюс. Началото на седмицата ще е успешно и стабилно, но после могат да се появят малки неприятности на хоризонта. Неочаквано събитие може да ви накара да станете неспокойни и да се разбунтувате.  Отстъплението понякога е по-добър начин да спечелите битката, отколкото да останете и да се биете. Вашата енергия трябва да се насочи в правилната посока.

 

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –8, 9

 

Риби – Мнозина смятат, че са изправени пред почти невъзможна ситуация и се сблъскват с привидно неразрешими проблеми. Запазете спокойствие и добре планирайте начина си на действие. Не се опитвайте да избягвате проблемите. Вместо това се изправете пред трудните задачи. Скоро може да откриете, че проблемите не са толкова големи, колкото първоначално сте си мислили, че са. Вече не искате да живеете в мечтите и спомените си, искате да излезете, да опознаете нови хора и да се забавлявате. Останете отворени за всички нови преживявания и удоволствия, влизащи във вашия живот. Да се ​​поддадете на тези пориви е добре за вас, дори и да не намерите идеалната си любов.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни –4, 10

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Избрано от Интернет