В този ден светът е нашето огледало

Меркурий образува хармоничен аспект с Нептун – Аспектът подобрява интуицията, проницателността и творческото въображение. Появява се желание за поезия и красиво изложени мисли. Изящната словестност може да се прояви в любовно обяснение или в писането на лирични стихове. Също така този аспект ни настройва към изящните изкуства, към красотата. Може да се доверите повече на интуицията и вътрешния си глас.

Луната е в знак Лъв до 03:14ч на 3 януари

В това време хората проявяват качества като щедрост, благородство, сърдечност, гордост, упоритост, смелост, силна воля, повишена самооценка и увереност в собствените сили. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се стремеж към разточителност, екстравагантност и доминиране. В постъпките може да се наблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка драматизъм.

Хороскоп за януари 2021

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

18 лунен ден до 19:21ч на 1 януари (от 18:15ч на 31 декември)

Символ на деня е огледалото. Самият лунен ден играе ролята на огледало за нас, където се отразява нашата истинска същност. Можете да видите своите отрицателни и положителни страни, тъй като всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот.

В този лунен ден символите и знаците са важни. Трябва да сте много внимателни, за да не пропуснете някой намек спуснат за вас от горе. Ако сте достатъчно умни, можете да разберете много и да получите важен урок за себе си.

Всяко униние и тъга днес са недопустими

Всичко, което се случва днес, вие сами сте си го причинили. Няма случайности и особено в този ден. Вие сте предизвикали това, което се случва със своите действия и мисли. Ако нищо не се случи, значи всичко е наред. Живеете правилно.

По принцип не се очакват специални опасности и проблеми. Бъдете внимателни, приятелски настроени и проявявайте доброта към другите. През този период не трябва да има прояви на егоизъм и егоцентризъм, дори в най-малки дози е недопустимо. Мислите не трябва да са отрицателни, бъдете благоразумни. Настройте се на положителна и доброжелателна вълна, проявете грижа, уважение и любов към другите хора. Не бъдете активни, по-добре да се отпуснете.

Ако днес се появят кожни обриви или някои кожни заболявания, това показва, че вие не живеете според моралните закони. Полезно е да се почистят червата. Болест появила се днес може да бъде продължителна. Добре е по-малко да се спи.

Годишен хороскоп за 2021 година (Първа част)

Стайните растения поливайте много умерено, тъй като в почвата остава много повече влага.

Подстрижката ще увеличи вашата харизма, добре ще повлияе върху самочувствието и ще подсили вашите сили и здраве. Особено ще повлияе върху белите дробове. Луната е в намаляваща фаза. Косата може да бъде подрязвана, само ако искате да забавите растежа й и да укрепите корените.

19 лунен ден от 19:21ч на 1 януари до 20:31ч на 2 януари

17 слънчев ден – Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения. Желателно е да бъдете много внимателни с думите в този ден. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха. Разхвърляйте храна за птиците и животните.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Избрано от Интернет