Време за завършване на един етап и започване на нов

  • 30 декември 2020 06:01

  • 3894
  • 0
Време за завършване на един етап и започване на нов
© Gettyimages/архив

Венера в квадратура с Нептун – по това време хората са склонни да гледат на света и любимите хора през розови очила. Увеличава се склонността към фантазии, влечение към изневери. Лесно ще се изпада в самозаблуда. Добре е да се избягват алкохол, наркотици, транквиланти и сънотворни, да се сведат до минимум, ако не можете да се откажете. Опасност от дезинформация, затова бъдете много внимателни. Човек ще има много работа, а ще го влече към развлечения.

Пълнолуние в 05:29ч в знак Рак.

Луната е в знак Рак до 20:59ч на 31 декември

Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, обидчиви и раними. Настроението става променливо и нестабилно. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че трябва да бъдете изключително внимателни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противен случай може да имате неприятни явления като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

16 лунен ден до 17:15ч на 30 декември (от 16:22ч на 29 декември)

Светъл и чист ден, ден за миротворчество. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден - пеперудата, гълъба. Постига се  равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията.  В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота.

17 лунен ден от 17:15ч на 30 декември до 18:15ч на 31 декември

Счита се, че този лунен ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата, на скъпите ви хора. В него трябва да се веселите и да се радвате. Приемете го като празник на Любовта. Стремете се да го прекарате в пълна хармония. Позволете си да се откъснете от всички грижи и проблеми. Може да си позволите да се смеете, да виждате смешната страна на нещата и онова, което носи радост. Усетете позитивната енергия, която се носи в пространството. Не се скъпете на щедри похвали, комплименти и любовни признания. Всичко трябва да вършите с радост, настроение и лекота. Не бива да се напрягате, да нервничите, да се карате. Всяко униние и тъга са недопустими.

Енергията на деня помага да се разкрива душата в творчеството или любовта. В нищо не трябва обаче да се стига до крайност. Трябва да има навсякъде хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Не живейте по план, защото нещата може да не се получат така, както сте ги планирали.

Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Днес най-благоприятен е жълтият цвят и неговите оттенъци. Добре е да носите в себе си хематит и циркон.

Ден на плодородието, екстаза и радостта от Битието. Празник на любовта. Благоприятен ден за интимност, съпружески отношения. Подходящо е за тантрически секс. Крайно нежелателно е да сдържате желанията си и еротичните фантазии. Природата призовава: правете секс и любов!

Удачно време за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Добре е във всичко да се придържате към златната среда

15 слънчев ден –  Време за завършване на един етап и започване на нов. В този ден могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Бъдете мъдри, скромни, реалисти, последователни в делата и постъпките си и готови всеки момент да преоцените ситуацията и да отреагирвате.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3894 0

Водещи новини