Годишен хороскоп за 2021 година (Първа част)

  • 29 декември 2020 11:21

  • 17007
  • 0
Годишен хороскоп за 2021 година (Първа част)
© Pixabay

Овен 2021 година за Овен ще бъде време на победи и успехи. Усилената работа ще им помогне в това. Имате много повече самочувствие от преди и сте убедени в правилността на вашите решения и нагласи. Най-смелите ви идеи имат всички шансове да станат реалност, благодарение на вашата упоритост. Тази година ще бъде белязана от екипна работа за Овните. Без колегите или сътрудници няма да постигнете очаквания успех. Бъдете мъдри и не влизайте в конфликти с началници и висшестоящи. Имате много възможности за успех, за по-високи доходи и за кариерно развитие. Бизнес аспектът със сигурност е по-добър и по-благоприятен от този през предишната година. Страхотни сте в новите задачи и изучаването на нови програми на работното място. Препоръчително е да започнете да спестявате в началото на годината, защото тези пари ще ви трябват през втората половина на годината.

Тази година ще бъдете в добро настроение, а здравето ви ще бъде стабилно. Пазете се от неволни наранявания и резки движения. Нуждаете се от повече почивка, защото знаете как да живеете с рязко и бързо темпо, но не и да бездействате. Когато имате почивни дни, използвайте ги за почивка. Трябва да избягвате да се самолекувате сами. За всички консултации относно вашето здраве е най-добре да се консултирате с лекар.

Това е година, в която ще научите много за себе си и партньора си. Много истини ще излязат наяве и ви очакват събития, които ще променят живота ви. Любовта ви носи много предизвикателства, особено в началото на март. Компромисът е ключов за всяка връзка и ще се убедите в това много бързо. Ако искате да подобрите отношенията си с партньора, признайте, че не винаги сте прави и понякога е нужно да отстъпвате.

Конфликти присъстват и в приятелската сфера, нечие предателство ще ви нарани и това може да се случи в началото на есента. Отношенията със семейството са по-стабилни и ще трябва да прекарвате възможно най-много време с близките си.

Свободните Овни ще имат много забавни любовни приключения, които ще бъдат много предизвикателни за тях, но през първото полугодие няма перспектива за по-сериозна и по-дълготрайна връзка. Отношенията с противоположния пол ще се развият по най-добрия възможен начин. В любовните дела ви очаква голям късмет.

Когато Венера се появи във вашия знак от 21 март до 15 април, най-големите ви любовни мечти и желания ще се сбъднат. Важен съвет за всички самотни Овни: През това време е важно да държите очите си отворени. Мечтаният партньор може вече да е наблизо. Пролетта ще бъде пълна с романтика за влюбените Овни. 

Телец Телци, пригответе се за бурна и забавна година, която ще ви научи да забавяте скоростта и да се научите да балансирате между личния и бизнес живота.

Пред вас е година, която носи много турбуленции и промени във всички области на живота. Сатурн и Юпитер напуснаха Козирог и преминаха към Водолей. Е, тази енергия всъщност не ви устройва, тъй како е в квадрат на вашия знак. Но със своята издръжливост и с хладнокръвие можете да се възползвате максимално от новите предизвикателства. Ако сте малко по-гъвкави от обикновено, тогава ви предстои добро време. Време е да забавите темпото и да обобщите всички успехи и неуспехи до момента.

Не сте готови за някои промени, но те със сигурност ще донесат нови, ценни уроци, които ще са важни за вас в бъдеще. Фокусът ви е върху професионалното изразяване, така че би било добре да обърнете специално внимание на любовния си живот, който може да застой в един период. Тази година ще бъде важна за вашето лично самосъзнание и за работа върху себе си.

Мислете какво говорите и внимавайте да не нараните хората около себе си. Що се отнася до бизнес сферата, вие сте работили усилено досега и повече от всичко имате нужда от почивка. Имате много задължения и все повече отговорности. Тази година ви носи повече бизнес предизвикателства, така че все пак ще трябва да изразявате себе си и да се опитате да запазите доверието на началниците си. Препоръчително е да анализирате деловите (бизнес) си стъпки и да планирате внимателно. Финансите се колебаят през цялата година и това изобщо не ви харесва. Ваша отговорност е да управлявате вашите финанси възможно най-добре, за да спестите нещо. Би било добре да се избягват луксозни покупки, както и прибързани покупки на по-големи предмети, като недвижими имоти или автомобили.

Здравето е чувствително през първата половина на годината. Стресът е ясно изразен при Телците през 2021 г. и може да има неблагоприятен ефект върху здравето.

Сферата на любовта ви носи много промени. Женените Телци ще се сблъскват с различни препятствия през цялата година. Ще намерите уют, подкрепа и съвети в приятели и семейство и те ще бъдат вашият оазис на мира. Партньорът ви често няма да ви разбира, така че може да има кавги и разправии, особено в началото на февруари. Трябва да обърнете внимание на чувствата си и да започнете да ги изразявате. Бъдете отворени и говорете за това, което ви притеснява. Само по този начин ще можете да върнете връзката или брака си в релси и най-накрая да събудите запалената страст. Работете върху връзката или брака си, инвестирайте, дайте всичко от себе си и ще можете да преодолеете кризата с партньора си. Ако сте все още сами, възможно е да срещнете нов човек, най-вероятно на работа или на място, където често ходите (фитнес или ресторант).

Годишен хороскоп за 2021 година (Втора част)

Близнаци Близнаци, 2021 година ще бъде белязана от вашата неудържима енергия! Ще имате възможност да създавате събития по ваш вкус и ще се радвате на красиви моменти и нови житейски приключения. Тази година е важна за вас и ще можете да изпълните желанията, към които се стремите отдавна. Ще имате и много късмет, ентусиазъм и успех, което ще ви направи доволни и горди от себе си и от действията си.

Що се отнася до кариерата, ще успеят да напредват в бизнес сферата онези, които са ангажирани с обществена работа или работят в по-голям екип. Талантът ви не може да остане незабелязан и ще има увеличение на заплатата. Това ще ви мотивира да продължите да работите по-усилено. Тази година ще реализирате много от идеите си и те ще бъдат много печеливши. Това, на което трябва да обърнете внимание, е подписването на договори и подписването като цяло, защото някъде в средата на годината може да има големи грешки. Ако планирате да работите в чужбина, най-добрият период за това е началото на пролетта. Там ви очаква успех, но и доста упорита работа. Финансите като цяло ще са стабилни, но трябва да се научите как да управлявате парите.

Здравето е по-деликатно, така че трябва да се пазите от алергии, инфекции и вируси. Би било добре да укрепите имунитета си система по естествен начин, за да избегнете възпалителни процеси в организма. Също така бъбреците и сърдечно-съдовата система ще бъдат по-чувствителни, така че е препоръчително да ходите на редовни годишни прегледи.

Що се отнася до любовта, Близнаците трябва да внимават как общуват с партньора си, особено в началото на годината. Може да има разправии и кавги, поради неясна информация или поради ревниви сцени. Разумно ще е да контролирате емоциите си и да не прехвърляте личното си недоволство на партньора си. От февруари ситуацията ще бъде по-спокойна и ще остане такава до края на годината. Връзката става по-хармонична, честна и отворена. Бързо ще разберете, че семейството е най-голямата ви подкрепа и че винаги можете да разчитате на тях.

Приемайте критиката на приятелите си, защото те са лоялни и винаги на ваша страна. Близнаците, които са сами могат да влязат във връзка с по-възрастен човек и тази връзка може да бъде обещаваща за бъдещето.

Рак – Раците ги очаква една страхотна година, в която ще могат да прогресират във всички области на живота. Наистина ще трябва да промените някои навици и това ще доведе до по-добро самопознание и напредък. Що се отнася до кариерата ви, това ще бъде трудна година за вас, в която ще се научите да балансирате между личния живот и работата. Вашите професионални (бизнес) цели са големи, но не са непостижими. Трябва да покажете всичките си налични таланти, всичките си знания, за да постигнете значителен напредък в кариерата тази година. Това няма да е лесна задача, но ще бъдете доволни от всички цели, които сте постигнали в крайна сметка.

Трябва да бъдете дисциплинирани и да се придържате към строг график, защото в противен случай ще бъдете затрупани със задължения и няма да знаете откъде да започнете. Амбициите ще стават все по-изразени с течение на годината. През годината ще се радвате да преминете на нова работа, ако ви предложат по-висока заплата. Ако срещнете големи финансови турбуленции, опитайте се да не взимате и да не теглите нови заеми, защото до края на годината ситуацията със сигурност ще стане стабилна по отношение на доходите.

2021 година ще бъде ясна индикация, че тялото ви се нуждае от възстановяване след упорита работа и ежедневни задължения. Посветете се на себе си и своето физическо и психическо здраве.

Тази година ще бъде белязана не само от упорита работа, но и от пътувания и приятни преживявания с приятели, семейство и партньор. Семейството ви е важно за вас и ще прекарвате много повече време с близките си.

Що се отнася до любовта, ще се радвате на страстни, но и романтични мигове. Ако сте във връзка, нищо съществено няма да се промени, просто ще имате повече красиви моменти с партньора си. Едва в края на годината ще помислите за разширяване на семейството и евентуално да се ожените, ако още не сте го направили. Ако вече сте женени, можете да очаквате, че в началото на май ще се появят поводи за чести кавги, но всичко може да бъде решено, ако вие и партньорът ви положите усилия и се опитате да бъдете отворени във вашите намерения и желания и по-отстъпчиви, допускайки нужните компромиси. Свободните Раци ще успеят да намерят своята сродна душа, най-вероятно в средата на  годината.

ЛъвПред Лъвовете е една предизвикателна година, в която ще се научат как да бъдат в унисон със себе си и желанията си. Предизвикателствата ви очакват във всички области на живота и няма да сте готови за някои от тях - което не означава, че няма да ги преодолеете!

Годината е белязана от знак за кариера за вас, което означава, че ще вложите много усилия в деловата (бизнес) сферата. Ще научите как да взимате по-бързо важни решения, как да бъдете по-смели и как да стоите твърдо зад думите и делата си. Това наистина е година, която ще се отрази на бъдещето ви и затова трябва да се приспособявате всеки момент умно!

Бизнес сферата е на фокус и тази година е повратна за вас. Вие избирате коя професия ще следвате и в каква посока ще върви кариерата ви. Няма да е лесно, но в края на годината ще се гордеете много със себе си. Трябва да внимавате с хората, които представлявате. Всичко, което създадете тази година, ще окаже влияние в бъдеще, така че е важно да помислите внимателно какво искате да направите. През първите месеци се препоръчва да не се инвестира, а да се изчака по-добрата възможност. Ще ви трябва много търпение и понякога ще трябва да мълчите и да не изразявате недоволството си, така че в крайна сметка всичко да е най-добре за вас.

Що се отнася до здравето, стресът е силно изразен, така че трябва да се научите да го контролирате напълно, защото той може да повлияе на вашето здравословно състояние, както и на всички аспекти на живота. Правете повече разходки, бъдете по-физически активни, опитайте техники, които ще ви отпуснат и се опитайте да си позволите колкото се може повече време и почивка.

Що се отнася до любовта, всичко върви по план. Лъвовете, които са в по-дълги връзки, могат да пожелаят да създадат семейство. Женените Лъвове няма да усетят големи трепети в любовното поле през 2021 година. Семейството е вашият приоритет номер едно и ще имате голямо желание да посветите свободното си време на партньора си. Ще пътувате вероятно много, ще се забавлявате, ще излизате и често ще организирате събирания в дома си. Любовта на партньора ви дава сигурност и попътен вятър в гърба и това е най-важното за вас през цялата година. Свободните представители на знака ще имат възможност да се срещнат с човек, който може да промени живота им. Като цяло 2021 г. ще изпълни много от мечтите ви за любов и ще ви накара да се чувствате добре, желани, обичани и удовлетворени.

Дева – За Девите това е година, в която те ще се опитат да обобщят всички преживявания от предишни години и да търсят щастие вътре в себе си, а не във външния свят. Ще бъдете ориентирани повече към духовността и вътрешното си същество. Трябва да сте себеотдадени и да следвате мислите си, тялото си и емоциите си. Всичко, което години наред криете и потискате в себе си, ще започне да излиза на повърхността.

Девите ще бъдат изправени пред промени в кариерата си. Всички промени започват от вас самите. Ако сте недоволни от работата, вече няма да можете да издържите и ще търсите по-обикновена работа, дори ако това означава, че доходите ви ще бъдат по-ниски. Фокусът изобщо не е върху материалния аспект, както беше досега. Можете да срещнете много фалшиви или непроверени оферти за работа, така че трябва да внимавате и да стоите далеч от тях.

Ако искате да напреднете в настоящата си работа или да достигнете до по-голяма функция, идеалният период за това е началото на юли. Трябва да сте отворени за практически съвети или нови идеи, които могат да подобрят бизнеса на вашата компания, тъй като по този начин ще можете да спечелите репутация както сред началниците си, така и сред колегите си. Голям успех ви очаква в началото на годината, ако сте ангажирани с творческа работа или работа с деца. Финансите ще бъдат на завидно ниво и това е изключително благодарение на вашата стабилност. Ето защо тази година няма да се притеснявате много за парите.

Здравето ви е по-стабилно от преди, но това не означава, че трябва да се отпуснете напълно. Все пак трябва да ходите на редовни прегледи и да проверявате кръвната си картина, особено ако имате хронично заболяване.

Началото на годината за обвързаните Деви носи неразбиране и конфликт във връзката. Може една малка кавга да доведе до студени отношения в дългосрочен план. Добре е да говорите открито за всичко с партньора си и да не криете чувствата си. Браковете ще преживеят най-голямата криза в началото на февруари, но ако преодолеете това, бъдете сигурни, че всеки следващ месец ще бъде по-хармоничен и романтичен от предишния. Най-доброто време за разширяване на семейството ще бъде началото на септември. Отношенията с приятели и семейството ще бъдат много важни за вас и ще се опитате да прекарате колкото се може повече време заедно.

Свободните Деви трябва да избягват връзки с хора от миналото, защото връщането назад не винаги е добро решение. В началото на юни ще имате страхотни срещи и запознанства и има шанс да влезете в сериозна връзка, която да има перспектива.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
17007 0

Свързани новини

Водещи новини