Днес очаквайте неочакваното

  • 28 декември 2020 06:24

  • 6869
  • 0
Днес очаквайте неочакваното
© Pixabay

Слънце тригон с Уран - Аспекта носи рестарт на духовното обновление, мобилизация на духовните сили и енергии. Освобождаване на огромни вътрешни сили и резерви. Носи прогресивни идеи и вдъхновение. Не се учудвайте, ако направите нещо необичайно или пък другите. Да не се претоварва мозъка в никакъв случай. Ненадейни срещи и запознанства, но връзките ще бъдат краткотрайни ….. в повечето случаи. Необходимо е всеки да пробуди собствената си сила, да овладее способността да поеме отговорност за своя живот и да направлява собственото си съществуване.

Луната е в знак Близнаци до 12:29ч на 29 декември

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Ключовите думи са дейност и активност. Емоциите са повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. В дните на Близнаци сме находчиви и неспокойни. Нашият мозък интензивно събира впечатления и генерира нови идеи, но само теоретично.

В този ден господстват скрити сили

Силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Не е добре сега да се поливат цветята, поне не изобилно, тъй като има вероятност корените да загният.

14 лунен ден до 15:38ч на 28 декември (от 15:02ч на 27 декември)

Това е най-мощният ден на месеца. Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни помага във всичко. Атмосферата е много наситена. Възможно е да използвате енергията на Луната в свой собствен интерес.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Този ден носи понякога със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

15 лунен ден от 15:38ч на 28 декември до 16:22ч на 29 декември

Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Това е много важен период. На този ден може да станете свидетели на много претенции и спорове, провокации. Това се дължи на факта, че днес ние получаваме огромна космическа енергия, но е много трудно да я контролираме. Ако не искате да разваляте отношенията си с хората около вас, бъдете много внимателни и сдържани. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение.

Това е неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Инстинктите са силни, самоконтролът е слаб. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. Полезно е да се пият билкови отвари, валериан.

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията спокойно.

Всички любовни и романтични срещи е по-добре да се отложат за друг ден. Това е един сложен ден и място за романтика няма.

Секс – Възниква силно желание за плътски удоволствия, но той носи само краткотрайно блаженство, за което може би ще се срамувате после да си спомняте.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

13 слънчев ден – Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си. Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6869 0

Свързани новини

Водещи новини