В този ден господстват скрити сили

  • 27 декември 2020 06:33

  • 3577
  • 0
В този ден господстват скрити сили
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци от 01:34ч до 12:29ч на 29 декември

Когато Луната е във въздушният знак Близнаци, лунната ни същност остава дълбоко подтисната, а изгрява слънчевата ни същност. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по-общителни и по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Повече се интересуват от интелектуалната страна на нещата. Склонни са към прояви на лекомислие, вземане на бързи решения, правят недостатъчно обмислени изказвания. Всичко, което започнете сега ще бъде дълготрайно, но няма да има такъв завършък, какъвто сте планирали. 

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

13 лунен ден до 15:02ч на 27 декември (от 14:32ч на 26 декември)

Денят е загадъчен и мистичен. В него се отваря врата между земята и небето. Може да научите нещо, което ви е било неизвестно досега. Слушайте съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. 

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. 

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. 

14 лунен ден от 15:02ч на 27 декември до 15:38ч на 28 декември

Това е най-мощният ден на месеца. Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни помага във всичко. Атмосферата е много наситена. Възможно е да използвате енергията на Луната в свой собствен интерес.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Този ден носи понякога със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. 

Ден на спонтанността и непредсказуемостта

Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появата на стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. 

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места. 

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден иначе ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние. 

12 слънчев ден – В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Денят е добър за медитация и молитва. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие.


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3577 0

Свързани новини

Водещи новини