Седмичен хороскоп от 21 до 27 декември

  • 21 декември 2020 11:30

  • 5018
  • 0
Седмичен хороскоп от 21 до 27 декември
© Pixabay

Астро-аспекти

21 декември Слънцето преминава в знак Козирог и започва зимното слънцестоене

21 декември – великият съвпад на Юпитер със Сатурн във Водолей – започва нова ера за човечеството

23 декември Марс в квадрат с Плутон – нараства опасността в следващите дни от улични бунтове, сблъсъци с полиция, терористични актове, увеличаване на броя на катастрофите и инцидентите, възможни са природни бедствия и други.

25 декември Меркурий в тригон с Уран – творчески порив, вдъхновение, оригинални идеи

Благоприятни дни за подстригване –22 (след 13ч), 23 (до 13:20ч), 24 (след 13:40ч), 25, 26, 27 (до 15:00ч)

Благоприятни дни за боядисване на косата –22 (след 13:00ч), 23, 24, 26 (до 14:30ч), 27 (след 15:05ч)

Луната през седмицата се движи през знаците Риби, Овен, Телец и Близнаци

Наблюдаваме рядко явление! Днес се формира нов свят

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

21.12. 12:25 - 22.12. 00:33

24.12. 00:52 - 24.12. 12:57

26.12. 13:33 - 27.12. 01:34

Овен –Седмицата започва със смяна на планетите и се очертава да бъде доста активна и интензивна. Слънцето и Меркурий ще бъдат в квадратура към вас. Това създава забързани действия. Искате да решите всички проблеми с един замах. Не можете да направите това, трябва да си поставите приоритети. Препоръчително е сега вместо да преодолявате бурните бързеи, спокойно да плавате по реката. Контролирайте нрава си и планирайте романтични вечери, които ще помогнат на вас и партньора ви да прекарате чудесно. Весело посрещане на празниците!

Благоприятни дни – 27

Бъдете внимателни –22, 23

Телец – Седмицата и цялостната работна среда обещават да бъдат спокойни, което ви позволява да се отпуснете малко. Слънцето и Меркурий в Козирог ще открият пред вас нови перспективи. Ще започнете да виждате по-ясно нещата и ще  знаете какво да предприемете в скоро време. Пред вас предстоят спокойни дни, но вие наистина го заслужавате. Всички страхове и притеснения оставете зад себе си, съберете силите и мислите си и само напред. Очаква ви излизане на ново равнище. Точно сега можете да промените живота си и да намерите своето щастие. Добро настроение и много радост. Весело посрещане на празниците!

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни –25, 26

Близнаци – Седмицата ще бъде успешна почти във всяко отношение, особено ако не променяте внезапно решенията си. Юпитер, Сатурн, Венера ще изливат над вас благословията си. Обстоятелствата могат да се развият по благоприятен начин за вас. Вече можете да си позволите да се отпуснете. Но внимавайте, защото има тенденция да похарчите големи суми пари за напълно безполезни неща и да излезете в преразход. Празниците ще ви донесат добро настроение, ще преминат в спокойна и хармонична атмосфера. Весело посрещане на празниците!

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни –21, 27

Рак – Можете да очаквате прекрасна Коледна седмица. Ще бъдете в много позитивно настроение. Слънцето и Меркурий ще бъдат в опозиция на вашия знак и ще ви изправят пред вашите слабости, но дори ако възникнат някои препятствия, които трябва да се преодолеят, дните ви ще са относително без излишен стрес. Използвайте шанса да завършите всички дела до края на тази година. Струва си да работите усилено, за да направите положителни промени, дори ако на пръв поглед изглеждат незначителни. Не забравяйте за натрупаните домакински задължения и проблеми, опитайте се да се справите с тях и се подгответе спокойно за празнуване. Весело посрещане на празниците!

Благоприятни дни – 21, 25, 26

Бъдете внимателни –22, 23

Лъв – Тази седмица съдбата може да ви се усмихне, въпреки че ситуацията все още е трудна. Ще бъдете доста раздразнителни, така че стойте далеч от важните решения, докато не започнете да мислите по-ясно и спокойно. Оставете нещата да поемат по своя естествен път и не се намесвайте. Във финансите ви някои неочаквани задължения ще ви стресират. Битовите въпроси, интересите на семейството и децата ще бъдат на първо място. Предстои: свършената работа дава плод, получавате признание за заслуги или успешно завършвате проект. Весело посрещане на празниците!

Благоприятни дни – 22, 23, 27

Бъдете внимателни –25, 26

Дева – Марс и Меркурий внасят много вълнения във вашето ежедневие в началото на седмицата. Нещата ще се успокоят едва когато Луната в Телец ви върне спокойствието по Коледа. Вероятно ще получите важни новини или информация, която ви касае.  Избягвайте да вземате прибързани решения, съсредоточете се и преценявайте текущата ситуация и чак тогава действайте. Не пренебрегвайте вътрешния си глас, той няма да ви подведе. През следващите дни отделете повече време за почивка, възстановявайки спокойствието. Весело посрещане на празниците!

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –21, 27

Ден на промените и на непредвидените събития

Везни –Седмицата започва с прехода на Слънцето и Меркурий в Козирог, които са в квадратури за вас. Често ще имате чувството, че стоите на едно място, нищо не върви както трябва. Ще имате обаче подкрепата на Юпитер, Сатурн и Венера, които са в хармонични аспекти към знака ви и ще неутрализират донякъде лошите. Следващите дни ще бъдете много популярни и всички ще искат да споделят част от вашето добро настроение и енергия. Срещата със стари приятели ще ви достави искрена радост. Насладете се на Коледната атмосфера, заобиколени от близките си хора. Весело посрещане на празниците!

Благоприятни дни – 27

Бъдете внимателни –22, 23

Скорпион – Животът тази седмица ще бъде в разгара си. Вашата задача е да се научите как да яхнете вълната. От понеделник Слънцето и Меркурий ще бъдат в приятелски аспект към вашия знак. Това носи много красиви моменти в живота ви. Бъдете внимателни и предвидливи в решенията си. Има вероятност да получите неочаквано интересни новини. В личния си живот не бива да внасяте хаос, опитайте се да запазите спокойствието и да не показвате недоволство. Не прекалявайте с хапването и пиенето по празниците, за да не пострада здравето ви. Весело посрещане на празниците!

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни –25, 26

Стрелец – Сатурн и Юпитер във Водолей са истинска благословия за вас. Ще изпитате нещо, което ви вдъхновява невероятно. Обстоятелствата се развиват във ваша полза. Тази година ще имате неочакван брой нови възможности. Бъдете готови да ги грабнете. Имате предимство пред останалите. Продължавайте да действате в обичайния си ритъм, довършете делата си без да отлагате нищо за по-късно. Когато вземате важни решения, не позволявайте на никой да се намесва и да ви дава съвети. Седмицата ще завърши с почивка и релаксация. Весело посрещане на празниците!

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни –21, 27

Козирог – Слънцето и Меркурий ще бъдат във вашия знак. Това наистина са всички признаци на успех. Оптимизмът ви ще започне да се завръща. Засилва се вашата харизма, което няма да остане незабелязано от другите. Игнорирайте всички възникващи съмнения. В любовните отношения започва период на топлина и взаимно разбирателство. Така ще бъде и в приятелството. Трябва да внимавате в отношенията с непознати. Внезапната смяна на обстановката може да бъде опасна. Весело посрещане на празниците!

Благоприятни дни – 21, 25, 26

Бъдете внимателни –22, 23

Водолей – Звездите ви насърчават да започнете седмицата отговорно и да не отлагате завършването на текущите дела. Бързането може да създаде проблеми, което означава, че трябва да си дадете нужното време и да не се втурвате в битка с емоциите. Ще бъдете не само с приповдигнато настроение, но и добри перспективи ще се разкрият пред вас. Венера в Стрелец ще ви донесе много красиви мигове в любовта. Имате Юпитер и Сатурн на своя страна за дълго време. Считайте се за благословени. Весело посрещане на празниците!

Благоприятни дни – 22, 23, 27

Бъдете внимателни –25, 26

Риби – От понеделник Слънцето и Меркурий ще бъдат вашият символ за късмет. Дните преди Коледа се превръщат в празник под такива звезди. Следващите седем дни ще помогнат да намерите пътя към хармонията, към пречистването от негативизма. Тези дни ще бъдат доминирани от положителна енергия. Вселената ще премахне всички възможни ограничения, така че трябва да зададете ясни планове за себе си. Мнението на хората наоколо не трябва да ви притеснява: във всичко е по-добре да разчитате на интуиция и личен опит. Весело посрещане на празниците!

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –21, 27

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5018 0

Свързани новини

Водещи новини