Енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата

  • 08 декември 2020 06:00

  • 4184
  • 0
Енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата
© Pixabay

Луната e в знак Дева до 02:02ч на 9 декември

Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели. Прецизност и стремеж към съвършенство са водещите мотиви. Мисленето е повече аналитично.

Време, когато се изострят възприятията ни към дреболиите, отправят се лесно критики. Може да се появят търкания с околните. Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Човек през този период е по-стеснителен и отдръпнат в поведението си.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата. Коремната хирургия е забранена. Ако извършите операция за отстраняване на апендикса, това често дава усложнения и лошо заздравяване на тъканите.

Продължава 24 лунен ден до 01:02ч на 9 декември (от 23:50 ч на 7 декември)

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се възможност да превърнем своя разум в действително пълноценен и безотказно управляващ елемент.

Активен и доста енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Планове по-добре да не се правят, а да се живее по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Да се обръща внимание на всички символични знаци около нас.

Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности.

Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор. Ден за лечение чрез билки.

Седмичен хороскоп от 7 до 13 декември

Добър ден за контакти и нови запознанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения. Ден, в който трябва да се прояви любовта.

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Благоприятно е за преобразуване на сексуалната енергия, но да не се злоупотребява с нея. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение. Ако сънищата ви са приятни, то всичко е наред.

Следва 25 лунен ден от 01:02ч на 9 декември до 02:15ч на 10 декември

23 слънчев ден – Оставете се на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се предавате на унинието. Недопустимо е пренебрежителното отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4184 0

Свързани новини

Водещи новини