Добър период за възстановяване на хармонията в отношенията

  • 04 декември 2020 06:10

  • 2468
  • 0
 Добър период за възстановяване на хармонията в отношенията
© Pixabay

Луната се движи на празен ход от 12:30ч до 14:54ч. и е препоръчително да не предприемате нищо важно. Почивайте през това време или се занимавайте само с рутинна работа.

Луната e в знак Рак до 14:54ч на 4 декември

Все още е повишена чувствителността, емоционалността, хората са лесно възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Настроението е променливо и нестабилно.
Уязвими са стомаха,  дванайсетопръстникът, диафрагмата, млечните жлези.

В 14:54ч Луната преминава в знак Лъв.

Когато влезе в този знак, Луната прави хората решителни и смели. Добрият комплимент, малък жест или подаръче ще бъдат оценени и ще донесат по-голяма радост от друг път.
Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Продължава 20 лунен ден до 20:23ч на 4 декември (от 19:22ч на 3 декември)

Мистичен ден, в който става алхимия на духа. Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Символ на този ден е орела. Време предназначено за активни и решителни действия. Би могло да се постигне много, затова избягвайте пасивността.

Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения. Днес Небесата щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околният свят. Вярвайте, надявайте се, смейте се и ще получите това, което искате, без никакви пречки отвън.
Денят е изпълнен с положителна енергия и добри вибрации. Чудесно време за комуникация, развиване на отношения и укрепване на връзките. Въпреки това кавгите и конфликтите, ако възникнат сега, трябва да се потушават още в зародиш иначе може да преминат в продължителна „война“.

Добър период за възстановяване на семейната хармония, за синхронизиране на интересите. Всички разговори, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Лицата, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Общителността и откритостта на хората днес са невероятни, подходящо време за приятно прекарване и споделяне на свежи идеи. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

В 20 лунен ден са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладните обливания, контрастен душ. Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни, умерени. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.
Най-добрият ден за покупки за всичко свързано със спорта, тренировки, всякакви транспортни средства.

Следва 21 лунен ден от 20:23ч на 4 декември до 21:30ч на 5 декември

19 слънчев ден
– Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на своите близки. В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2468 0

Водещи новини