Заболяванията, възникнали днес, често са измамни и опасни

Луната e в знак Рак  от 05:34ч до 14:54ч на 4 декември

В това време хората са много чувствителни и лесно биват наранявани. Те се затварят в себе си, потапят се в собствения си вътрешен свят. Вътрешните преживявания сега са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става променливо, нестабилно. През този период е по-добре да не се вземат решения и да не се правят необмислени действия.

Време, което е подходящо да се отдели за семейството, дома и за грижи за близките хора, създаване на домашен уют и комфортна обстановка. Почистването и измиването у дома сега е лесно и ефективно.

Уязвими са стомаха,  дванайсетопръстникът, диафрагмата, млечните жлези. Може да възникне проблем с храносмилателната система. Бъдете готови за такива неприятни явления, свързани с органите на храносмилането като тежест и киселини в стомаха, оригване.

Продължава 18 лунен ден до 18:27ч на 2 декември (от 17:41ч на 1 декември)

Енергията на този лунен ден е пасивна. За някои хора този период ще бъде по тежък. Лесно можете да попаднете под чуждо влияние, затова внимавайте с кого общувате.

Символ на деня е огледалото. Символичен герой на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим.

Денят не подхожда за общуване. Изясняването на отношенията още повече ще се заплетат. Основното нещо е да се опитате да оцените хода на събитията правилно и да погледнете на всичко отстрани. Денят е идеален за анализиране на действията, обърнете внимание на вашите мисли и емоционално състояние. Ако не страдате от надуто самочувствие и прекалено висока самооценка, този ден ще ви помогне да разберете причината и ефекта от вашите предишни грешки. Това, което се случва днес, трябва да ви накара да мислите за поведението си, да разкрие същността на вашите негативни действия. Ако сте научили този урок, тогава в бъдеще ще можете да се движите в правилната посока и да постигнете успех.

Може да се появи у някои хора апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни.

Новите дела са неудачни. Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отложи. Съдебните дела могат да имат неочакван изход. Неблагоприятно за изпити. Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Може да се занимавате с творческа работа.

Хороскоп за декември

Заболяванията възникнали в този ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва де се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарства. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има тенденция към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват слабо. Не трябва да претоварвате бъбреците, трябва да пиете по-малко течности, да не ядете тежка храна. Особено внимателни трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене.

Секс не се препоръчва. Да се избягва зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание.

Грижите за растения по-добре да отложите.

Следва 19 лунен ден от 18:27ч на 2 декември до 19:22ч на 3 декември

17 слънчев ден – Денят е добър за делата, които изискват бързи решения. Нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на образование, на учене. Желателно е да бъдете много внимателни с думите.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Колко чаши кафе пиете на ден?

Колко чаши кафе пиете на ден?

Избрано от Интернет