Жените днес са най-привлекателни и женствени, а мъжете щедри и галантни

Меркурий преминава в знак Стрелец до 20 декември.

Луната се движи на празен ход през целия ден - от 06:23ч до 05:34ч на 2 декември

Не предприемайте нищо важно, не се договаряйте, не правете големи покупки, особено ако са за дълготрайна употреба, скъпи неща. Недостатъците и неизправности в тях ще излязат наяве след дълго време и парите няма да могат да се върнат. Ремонтираният по това време артикул също ще работи слабо или бързо ще се провали и разходите ще бъдат неоправдано високи.

Не се препоръчва да се пътува, да се правят операции (освен неотложните), да се стартират проекти. Важните среща да се отложат най-добре, а ако не може, направете всички възможно да премине в неформална обстановка.

Луната e в знак Близнаци до 05:34ч на 2 декември

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Ключовите думи са дейност и активност. Емоциите са повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, любознателността и любопитството стават по-активни. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. В дните на Близнаци сме находчиви и неспокойни. Нашият мозък интензивно събира впечатления и генерира нови идеи, но само теоретично.

Силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Не е добре сега да се поливат цветята, поне не изобилно, тъй като има вероятност корените да загният.

Продължава 17 лунен ден до 17:41ч на 1 декември (от 17:02ч на 30 ноември)

Денят носи емоционален подем. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Стремете се да прекарате този ден в пълна хармония. Позволете си да се откъснете от всички грижи и проблеми. Може да си позволите да се смеете, да виждате смешната страна на нещата и онова, което носи радост. Всичко трябва да вършите с радост, настроение и лекота. Не бива да се напрягате, да нервничите, да се карате. Всяко униние и тъга са недопустими. Ако все пак изпитвате подобни чувства, замислете се дали вървите по правилния път.

Откажете се от всички предложения, които идват при вас днес. Не си създавайте дългове и обещания, тъй като не забравяйте, че това е ден на вътрешната свобода. В нищо не трябва да се стига до крайност.

Не живейте сега по план, защото нещата може да не се получат така, както сте ги планирали. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата, на скъпите ви хора.

Може да се яде и пие всичко, но да се избягвате това, от което може да ви стане тежко. И тъй като един от символите на този лунен ден е гроздето, хубаво е да се изпие чаша-две сухо вино - най-добре червено, подгряно с подправки и мед.

Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Ако е възможно не приемайте лекарства, а използвайте народни и хомеопатични средства, билкови отвари, тинктури, чайове.

Жените в този ден стават най-привлекателни. Те са трогателно беззащитни, невероятно женствени и съблазнителни. Мъжете стават галантни и щедри, готови да изпълняват всичко в името на любовта. Денят сякаш е проектиран от самите небеса за съдбовни срещи. Идеален ден за отключване на потенциала на творческите личности.

Седмичен хороскоп от 30 ноември до 6 декември

Този лунен ден има прекрасни характеристики, но поради целодневния празен курс на Луната, не могат да се използват.

Следва 18 лунен ден от 17:41ч на 1 декември до 18:27ч на 2 декември

Енергията на този лунен ден е пасивна. За някои хора този период ще бъде по тежък. Лесно можете да попаднете под чуждо влияние.

16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. Не трябва да има никакъв хаос, безредие, суета. Всичко трябва да е чисто и подредено. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Избрано от Интернет