Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов и доброта към околния свят

Луната се движи на празен ход от 14:50ч до 18:17ч. Нищо важно да не се предприема.

Луната e в знак Телец до 18:17ч на 29 ноември

Луната внася някаква умиротвореност в живота. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Слушайте, когато другите говорят, но не спорете, споровете са само кръстосване на шпаги и губене на излишна енергия.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки. Пазете гърлото от много викане и също от простуда. Не трябва да се пробиват уши или да се вадят сливици. Не е подходящо да се лекуват и вадят зъби. Изключение винаги за спешните случаи.

Продължава 15 лунен ден до 16:03ч на 29 ноември (от 16:03ч на 28 ноември)

Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на обкръжението си. Не случайно символът на този ден е змия-изкусител. Голяма е опасността да се попадне под негативно чуждо влияние и внушение. Бъдете внимателни, в такова състояние лесно могат да ви излъжат. Появява се склонност да се действа инстинктивно и първосигнално, а самоконтролът е отслабен. Този период се характеризира с емоционална нестабилност.

Не трябва да се предприемат важни действия. Лесно могат да се извършат различни глупости, но последствията от тях ще са негативни. Тайните неща могат да станат явни. Трябва да се завършва започнатото. Бъдете уверени в себе си и в успеха, не допускайте никакви съмнения.

Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение.

Седмичен хороскоп от 23 до 29 ноември

Добре е да се ограничи храната – гладуването положително ще влияе върху мислите. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Благоприятно за всички видове покупки, но ако усетите, че искат да ви излъжат в цената или да ви продадат некачествена стока, по-добре е да се откажете.

Следва 16 лунен ден от 16:03ч на 29 ноември до 17:02ч на 30 ноември

Започва един светъл и хармоничен ден, в който също трябва да се избягват спорове, критики, всякаква агресивност и безцеремонност в поведението. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесие в отношенията. Това в последствие може да се отрази на здравето, тъй като астралната енергия е в упадък.

Денят трябва да се прекара спокойно, без бързане и припряност. Добре е във всичко да се търси златната среда. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти.

Не е подходящо за сексуални отношения в рамките на 16 лунен ден. Време за почивка във всякакъв смисъл.

14 слънчев ден – Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Хубаво е в този ден да си вземете домашен любимец в къщи. Също така добре е да раздавате подаръци, да подавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Избрано от Интернет